View Full Version : HR Domeneeee
Ovako...
Oću svoj site prebacit na www.blabla.hr
Ko nudi najpovoljnije i kamo ima informacija o cijenama, mjestu, i sličnom
VAŽNO: oću da kad netko napiše određene pojmove, Google opkaže moj site. Npr. ako je stranica o košarci, oću da "reagira" na riječi sport, nba, košarka, hrvatska košarka itd.
Hvala. Vaš dežurni :krele:
cyberphere
12-11-2002, 20:23
Hr domenu mogu registrirati samo firme i to ne bilo koje ime nego samo ime firme!! Jedino što ti možeš registrirati je .com.hr domenu
arahnophobia
12-11-2002, 21:06
Prvo, registriraj firmu na ime "blabla"!
Drugo, plati Google-u da te uvrsti isti dan u svoju bazu, ili neka te tvoj hoster ubaci u bazu, ili koristi neke programe ili prijavi se ručno i čekaj, čekaj, čekaj...;)
com.hr = 150-ak kuna +PDV :) ///>godisnje
bbsantic
12-11-2002, 23:13
Originally posted by arahnophobia
Prvo, registriraj firmu na ime "blabla"!
Drugo, plati Google-u da te uvrsti isti dan u svoju bazu, ili neka te tvoj hoster ubaci u bazu, ili koristi neke programe ili prijavi se ručno i čekaj, čekaj, čekaj...;)
:nono: koje rasipanje :rolleyes:
Prvo: objasni nadležnim vlastima da je domena blabla domena vazna za informacijski prostor Hrvatske. S obzirom da zvuči informativno, vjerujem da ćeš uspjeti. U tom slučaju domena je besplatna. (Sad zapravo: više o pravilima za dodjelu hr domena možeš pročitati na siteu http://www.dns.hr/registracija.html#hrv )
Drugo: besplatnim maltretiranjem webmajstora raznoraznih siteova uvjeri ih da na svoj posjećenu web stranicu stave link na tvoju. Također prijavi svoju stranicu googleu. Nakon određenog vremena (mjesec, dva, tri) tvoja stranica će se pojaviti na googleu. Upisivanjem pojmova koji se nalaze na stranici i ona će izaći kao rezultat pretraživanja. BESPLATNO.
Treće: Uplati slijedeći iznos na moj žiro račun...
Ivan Crnkovic
12-11-2002, 23:15
Originally posted by cyberphere
Hr domenu mogu registrirati samo firme i to ne bilo koje ime nego samo ime firme!! Jedino što ti možeš registrirati je .com.hr domenu
Moguce je registrirati .HR domenu drugaciju od imena firme. Npr firma se zove STEF d.o.o. i sada oni zele domenu PERO.HR to uopce nije problem, ukoliko je domena slobodna i ne krsi neki copyright pravila.
Srdacan pozdrav
Ivan Crnkovic
ivan@promo-media.hr
Originally posted by Ivan Crnkovic
Moguce je registrirati .HR domenu drugaciju od imena firme. Npr firma se zove STEF d.o.o. i sada oni zele domenu PERO.HR to uopce nije problem, ukoliko je domena slobodna i ne krsi neki copyright pravila.
Srdacan pozdrav
Ivan Crnkovic
ivan@promo-media.hr
još je potrebno i obrazložiti zašto želiš drugačije ime, pa ako prođe prođe....
Nema tu nista, pa ako prodje, prodje ...
CARNet je jasno izjavio da se može regati ime drugačije od imena tvrtke, ako je slobodno ...
Takvo je pravilo, tak da nema hoće li ti to dopustiti ili nece ...
Čekaj čekaj. Nismo se razumjeli
Ja oću stranicu da ima adresu www.imefirme.hr
Dali ja mogu napravit stranicu i da onda ju prijavim. Stranica je već gotova, kome da se obratim za registraciju? Hvala!
Ja sam ništa drugo nego :krele:
marko.radelic
13-11-2002, 21:17
Originally posted by T19M
Čekaj čekaj. Nismo se razumjeli
Ja oću stranicu da ima adresu www.imefirme.hr
Dali ja mogu napravit stranicu i da onda ju prijavim. Stranica je već gotova, kome da se obratim za registraciju? Hvala!
Ja sam ništa drugo nego :krele:
Svi domaci hosteri nakon sto kod njih zakupis web prostor (npr. http://www.promo-media.hr/internet.shtml) za tebe obave besplatno cijeli posao oko .hr domene.
Originally posted by marko.radelic
Svi domaci hosteri nakon sto kod njih zakupis web prostor (npr. http://www.promo-media.hr/internet.shtml) za tebe obave besplatno cijeli posao oko .hr domene.
Ocu napraviti site koji ce biti bolji od googlea iako jos neznam jos za sto.
marko.radelic
13-11-2002, 21:30
Originally posted by domagoj
Ocu napraviti site koji ce biti bolji od googlea iako jos neznam jos za sto.
mmda, ja sam isto na tome radio ovaj vikend, no u medjuvremenu mi je pocela skola :( Ali nakon sto u subotu napisem zadacu ostace mi cijela nedelja pa cu vjerojatno dovrsiti projekt.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.