View Full Version : Šta im ovo znači ???????
Moj host kao jedno od pravila navede i ovo:
If a member's site exceeds the monthly bandwidth allotment, we will cancel the account without notice. It is the member's responsibility to keep bandwidth usage below the allowed limit.
Šta pod tim misli? Ne kužim... Koji sam ja :krele:
cybermaster
10-11-2002, 19:19
Originally posted by T19M
Moj host kao jedno od pravila navede i ovo:
If a member's site exceeds the monthly bandwidth allotment, we will cancel the account without notice. It is the member's responsibility to keep bandwidth usage below the allowed limit.
Šta pod tim misli? Ne kužim... Koji sam ja :krele:
ako prekoracis granicu bandwidth ukinuti ce ti korisnicki racun bez upozorenja!:krele:
Da, ali šta TO znači? Kada bandwith? Godišnje? Dnevno? Mjesečno? Šta je bandwith uopće?
Morate mi oprostit, ali ja sam skroz na skroz :krele:
Originally posted by T19M
Da, ali šta TO znači? Kada bandwith? Godišnje? Dnevno? Mjesečno? Šta je bandwith uopće?
Morate mi oprostit, ali ja sam skroz na skroz :krele:
Što je to bandwidth piše kod nas na
http://www.webmajstori.net/pojmovnik/index.php?slovo=b
A kod tebe je riječ o mjesečnom prometu.
Još bih ti savjetovala da se ne zezaš s takvima koji će ti ukinuti account zbog bandwidtha.
možda da na početnu stranicu staviš upozorenje posjetiteljima da ne dolaze prečesto, ili nemoj stavljati grafiku nego samo tekst
Originally posted by kezo
možda da na početnu stranicu staviš upozorenje posjetiteljima da ne dolaze prečesto, ili nemoj stavljati grafiku nego samo tekst
da mozda bi ti bilo najbolje rjesenje da na vidljivo mjesto stavis brojac posjeta i upozorenje posjetiteljima ako su slucajno dobili broj veci od onoga koji odredis odmah odu s tvojih stranica jer ces im u protivnom poslati virus koji ce im spaliti monitor i napraviti format c: i skuriti optiku ili kuglicu u misu i pomjesati slova na tipkovnici i ........
:zub: :zub: :zub: :krele:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.