PDA

View Full Version : Pomoć oko odabira programera za izradu proizvoda

Davor0901
23-10-2007, 00:28
Pozdrav svima!

Trebao bih vašu pomoć.

Hoću kreirati jedan proizvod - softver i tražim programera ili programersku firmu koja bi to mogla napraviti.

Razmišljam koristiti usluge inozemnih kompanija ili inozemnih programera, no htio bih vidjeti kakva je ponuda hrvatskih programera i programerskih firmi.

Ako bih projekt napravio u Hrvatskoj, htio bih rađe to povjeriti firmi koja se bavi kreacijom softvera nego samostalnim programerima. Ovo je jedan od prvih projekata koje bih radio i osjećao bih se sigurnije kada bih radio sa firmom.

Koje se firme u Hrvatskoj time bave? Googlao sam malo no nisam našao ono što želim.

Zna li netko za firmu koja bi mogla tako nešto napraviti?

Ako imate linkove, bio bih vam svima jako zahvalan.

Pozdrav,

Davor.

Sky
23-10-2007, 02:54
Postoje raznorazne vrste software-a, a kad kažeš proizvod, to je jedan jako širok pojam.

Za početak ćeš morati reći barem da li se radi o web ili desktop aplikaciji.

Davor0901
23-10-2007, 03:14
Radi se o web aplikaciji, točnije posebnom CMS-u koji bi omogćio svojim korisnicima jednostavnu kreaciju posebnih web stranica.

Zaboravih napomenuti.

Davor0901
27-11-2007, 23:51
Zar nema nikoga na ovom forumu tko bi mi mogao pomoći?

Hvala.

jeger
28-11-2007, 00:32
Danas ti nema vise programera, svi se razbjezali od tog programiranja :D

junior
28-11-2007, 01:47
http://web.burza.hr/ -> Po meni najkvalitetniji, ako imaš love svašta mogu napraviti ;)

O kvaliteti svjedoče i reference:
http://web.burza.hr/hr/portfolio/

tsereg
28-11-2007, 08:35
Pa ima stvarno puno firmi kakvih tebi treba. Kreni surfati hrvatskim webom i kada naiđeš na stranicu kakva ti se čini profesionalno odrađena, pogledaj koja firma ju je radila. To ti je prva faza selekcije.

Isto ćeš ionako morati napraviti ako ćeš tražiti strane firme.

Nemoj raditi pogrešku koju naši ljudi rade od pradavnina misleći da je sve nešto zlato samo zato što ne govori hrvatski.