robertsedlar
03-10-2007, 08:20
Tražim pomoć pri izradi web stranica. Naime, nisam nešto jak pri izradi web stranica i sad bi mi trebala pomoć. Stranice su gotove i vidljive su na adresi www.travelcroatia.biz.hr To je baza koju treba "ušminkati". Trebalo bi stranicu proširiti, gore one gumbiće napraviti da se mijenjaju kad se na njih klikne, treba instalirati 3 online frame-a. Također ta osoba će imati potpunu slobodu prilikom sugestija tipa je predlažem ovo ili ono... U svakom slučaju mene zanima netko mlađi kome bih popravio džeparac ili sl. Ljubazno molim da mi se ozbiljnije firme ne javljaju jer jednostavno nemam novaca za nešto turbo profi. Ovo je zamišljeno kao dodatni posao, a nemate pojma koliko me je novca i vremena i truda izmorila državna administracija. Toliko da ću ja umjesto premijera napisati skriptu o Hitro.hr. Da rezimiram, ukoliko mi možete pomoći, a treba Vam malo keša, slobodno mi pišite na robert@travel-to-croatia.org. Plaćanje je kešom, prilikom primopredaje. Eto, nadam se da nisam nešto zaboravio. Da, ja sam u Dugavama, pa sam mišljenja da Zagreb ima prednost ili ne?
Hvala unaprijed svima koji će se javiti.
Hvala unaprijed svima koji će se javiti.