PDA

View Full Version : paypal pitanje

grrr
25-09-2007, 14:32
koliko sam vidio paypal ima podršku i za slanje i za primanje novca za češku a ne samo za slanje kao za hrvatsku...imam osobu koja bi se registrirala u češkoj pa me zanima da li bi ja mogao iz hr bez problema koristiti taj račun na paypalu?da li bi mi zbog nečega mogli raditi probleme?jer po meni nebi trebalo biti problema ali bi volio da mi to potvrdite...hvala.pozdrav

Ibiza
25-09-2007, 14:55
Vjerojatno ćeš moči ali bezproblematičnost nikome nije zagarantirana. Samo ta osoba mora otvoriti račun sa svojom karticom, jer prepoznaju iz koje zemlje je kartica.

grrr
25-09-2007, 19:10
znači on mora otvoriti sa komjutera iz češke,aktivirati je u češkoj i onda bi je ja trebao bez problema moći koristiti u hr?

susjed
25-09-2007, 20:40
Makar isto korištenje tog češkog računa iz RH nije preporučljivo, jer imaju uvid i u takve stvari.

Ibiza
25-09-2007, 21:21
Makar isto korištenje tog češkog računa iz RH nije preporučljivo, jer imaju uvid i u takve stvari.
Da, na tu su ranije pazili, ali od kad paypal funkcionira u hrvatskoj ne paze više, tako da možeš koristiti odavde, ali sa karticom strane banke.

Nikola Cvrtnjak
25-09-2007, 21:47
ili cekaj kad cemo u eu :D:D:D... nebi smjelo biti problema...mozda neko radi u cz i ima racun tamo otvoren... a zato postoji internet da mozes mu pristupiti gotovo od bilo gdje i dobiti bilo koje informacije...

mislim da bude sve ok kaj se tice toga ;)

grrr
25-09-2007, 23:14
da tako sam i ja razmišljao jer ovaj koji će mi to otvoriti i je više od pola vremena u hr tako da da ga i on koristi,koristio bi ga najviše iz hr...ma ne treba mi da stavljam novac na taj račun nego samo da mi mogu slati..hvala na odgovorima.pozdrav