PDA

View Full Version : Averi "privremeno" ukida free hosting?

zweistein
01-11-2002, 14:06
Ajde, nekako sam uspio prijeci preko toga kad su ukinuli ASP... Pa kad su par puta bili down... Ali evo sad na stranicama procitah da "privremeno" ukidaju besplatni hosting. Citaj: nijedan site na free hostingu ne radi, a ti se lijepo slikaj.

Izgleda da cu se ja lagano preseliti s Averija na neki drugi host (Webcentar mozda ako me bude htio primiti).

cyberphere
01-11-2002, 14:42
Ja averima nikad nisam vjerovao!! Oni su takve budale!! Baš me zanima tko će onda kod njih uzeti hosting kad su tako nesposobni (makar je plačeni hosting na drugom serveru)

cybermaster
01-11-2002, 16:01
Meni je stranica proradila i sve super radi,ali ipakm se ne vracam tamo(iako imam ugovor za jos 10mj.)
Zweinstein preporucm ti webcentar.org!

zweistein
01-11-2002, 17:00
Originally posted by cybermaster
Meni je stranica proradila i sve super radi,ali ipakm se ne vracam tamo(iako imam ugovor za jos 10mj.)

Da, vec sam im poslao mail, ako me budu htjeli primiti...

tin
01-11-2002, 17:57
Originally posted by cyberphere
Ja averima nikad nisam vjerovao!! Baš me zanima tko će onda kod njih uzeti hosting kad su tako nesposobni (makar je plačeni hosting na drugom serveru) :doki:

futuro
02-11-2002, 02:21
Originally posted by cybermaster

vidim da je uz promjenu hostinga došlo i do izmjene dizajna... fino fino

zweistein
02-11-2002, 07:48
Originally posted by futuro
vidim da je uz promjenu hostinga došlo i do izmjene dizajna... fino fino

Je, i meni se svidja novi tutorials web dizajn. Svaka cast ;).

BTW, webcentar.org mi je odgovorio, sad jos cekam da mi posalju informacije za logiranje i onda... :)

cybermaster
02-11-2002, 09:40
Hvala na pohvalama,a sto se tice webcentra.org i oni su poceli previse darezljivo kao i averi na pocetku,samo nadam se da nece zavrsiti kao i averi!:rolleyes:

T.A.B. Boss
02-11-2002, 09:52
Hvala na pohvalama,a sto se tice webcentra.org i oni su poceli previse darezljivo kao i averi na pocetku,samo nadam se da nece zavrsiti kao i averi!

E baš tako... ja se dogovaram već par dana u vezi materijala koji smijem imati na webcentru, ali sve prihvaćaju, pa se i ja selim k njima.