PDA

View Full Version : www.drvoproizvod.hr/

Schnibble
27-10-2002, 03:34
* vidi subject *

http://www.drvoproizvod.hr/

tin
27-10-2002, 10:18
nije loše, ali moglo je i bolje:)

cybermaster
27-10-2002, 10:26
Originally posted by Schnibble
* vidi subject *

http://www.drvoproizvod.hr/

Zasvim dobra prezentacija na internetu!
Takve stranice i ne trebaju biti nesto posebno,treba biti jednostavno i pregledno,kao sto je i ova!:doki:

futuro
27-10-2002, 10:37
jako dobra stranica, ja bi ti jedino preporučio promjenu fonta u textu... inače je sve ostalo super

avetma
27-10-2002, 11:52
dobra stranica, ali promijeni font ili barem veličinu!

cyberphere
27-10-2002, 12:03
Ovo je jedan od boljih primjera stranice izrađene sa frameovima

ilija
27-10-2002, 13:18
Odlična web stranica!
Ali, primijetio sam kako u dijelu Kontakt ne upišem ništa i kliknem na Pošalji obrazac, a ono javi ovu poruku:
Zahvaljujemo se na Vašem interesu.
U najkraćem mogućem roku odgovorit ćemo na Vaš upit.

Ako baš ne želiš uraditi server-side provjeru upisanih podataka, uradi je javascriptom...

zweistein
27-10-2002, 14:22
Meni se site stvarno svidja... Lijepo, pregledno, oku ugodno. Mislim da malo previse podataka trazite u onom obrascu za kontakt (znam da su vam to potencijalni narucitelji, ali broj telefona, e-mail adresa, ime i prezime bi bili dovoljni).

Lijepo i profesionalno uradjeno. Svaka cast!

višnja
27-10-2002, 15:02
Je, dobro je, stvarno.

Naručitelj bi morao biti zadovoljan. Tekst je dobar, nema puno narcisoidnog lamentiranja kao kod nekih. Fakat, i frejmovi nisu ovdje iritantni, štoviše, u službi su brzine i jednostavnosti. Pohvala!

Schnibble
27-10-2002, 22:46
Hvala, hvala... Jos cu se umislit :)

Font je Arial, Helvetica, sans-serif... Od svih tih defaultnih (prema Dreamweaveru) nije mi jasno koji bi drugi uopce dosao u izbor...
Size je 3, da ga smanjim? Istina radio sam ga u 1280x1024... ali isprobao sam u 800x600, pa mi se cinilo ok...
Nije da cu mijenjat stranice (vec su platili hehe), ali za ubuduce... Sto kazete na onaj efekt blura na slikama proizvoda i pogona?
Jel bi se to moglo mozda s Javom rijest???

Ajd jos pogledajte http://www.im-vi.hr . To su mi prve koje sam naplatio a i napravio uopce, pa me zanima... nemojte gledat tehnicko rijesenje (view source) jer je totalni kaos... ali mi se cini lijepo... Ako to dobro prodje, jos cu vas za par pitati...
Thnx na trudu

domagoj
02-11-2002, 01:15
vrlo dobro, pametno korišteni frameovi. Što je glavnom ufuralo me u ugođaj. Pun pogodak.
Gdje si pokupio foru s blurom koji postaje izoštren onmouseover?

Schnibble
02-11-2002, 02:26
Originally posted by domagoj
Gdje si pokupio foru s blurom koji postaje izoštren onmouseover?

Nisam! Moja je...:D

domagoj
03-11-2002, 01:36
Originally posted by Schnibble
Nisam! Moja je...:D
onda imamo isti ukus, jer sam se i ja toga dosjetio prije nekih mjesec i pol dana. Ne želim davati link da se ne javi odmah milijun specijalaca za fontove css i boje.

Loty
03-11-2002, 13:26
Po mom mišljenju,ako išta ikom znači,odlično. Skoro ko moje:) !