PDA

View Full Version : vranje.com

vranjanac
25-10-2002, 15:23
Ciao svima,

Da li biste mi rekli kako vam se svidja http://www.vranje.com i sta se da popraviti...
Inace se radi o neoficijelnom sajtu Gradica iz bratskog vam pasaluka...Al zar je to vazno :cool:

Hvala unapred na kritikama i pohvalama...

Saluti
vranjanac

katakombe.com
25-10-2002, 20:15
Originally posted by vranjanac

Inace se radi o neoficijelnom sajtu Gradica iz bratskog vam pasaluka...Al zar je to vazno

Bratski ti je bre pasaluk jedino Surdulica i Vladicin Han :krele: :cugi:

... pricaj mi malo o tome ... :smije: :roflmao:

cybermaster
25-10-2002, 22:39
Sve je razbacano po siteu,a tek anketa!
U sredini gore ima dosta praznoga prostora sto izgleda jako glupo!
Forum koji koristite inace izgleda dobro,ali vi ste ovaj bas uspijeli pokvariti?!
klikom na chat otvaraju se dva prozora,jedan pop-up i drugi koji uopce nema svrhe,odnosno to sto pise na tome se moglo ubaciti u pop-up prozor i bilo bi puno bolje!
I ne kuzim zasto korsitite anketu nekoga web servisa kada imate podrsku za php i mozete si ubaciti neku skripticu?!

tin
25-10-2002, 22:46
ovaj izbornik lijevo ne valja.
izbor fonta i oblika slovs (velicina..)
bolje stavi u tablice..

vranjanac
26-10-2002, 07:50
Ok momci...Hvala puno...
U medjuvremen sam popunio prazan prostor, promenio slova, i postavio "sopstveni" vote i malo popravljao tabele...

Kak vam se sad svidja?

Kaj se da jos raditi ;) ?

Hvala opet

Saluti
vranjanac

PS. Staru HP mozete naci pod http://www.vranje.com/test/tst.php iskreno, koja vam se vise svidja...ova ili ona?....
nemojte me zadirkivati zbog slike...bila je neka druga...

cybermaster
26-10-2002, 09:56
Ok momci...Hvala puno...
U medjuvremen sam popunio prazan prostor, promenio slova, i postavio "sopstveni" vote i malo popravljao tabele...

Kak vam se sad svidja?

Kaj se da jos raditi ;) ?

Hvala opet

Saluti
vranjanac

PS. Staru HP mozete naci pod http://www.vranje.com/test/tst.php iskreno, koja vam se vise svidja...ova ili ona?....
nemojte me zadirkivati zbog slike...bila je neka druga...

bolje je nego prije,mogao si i prevesti anketu sa njemackoga!

vranjanac
26-10-2002, 09:59
Bas je sada prevodim...ako zatreba mogu je postaviti kasnije ovde...

Nego...kaj si misel u vezi foruma...??

Saluti
vranjanac

vi3w3r
26-10-2002, 11:53
Kad sam procitao naslov posta, prvo sto mi je palo na pamet je bilo da se radi o "vranje" diskoteci gore kod Ucke, ali ocito nije :)

Hehehe, ma....

Ok, sto se site-a tice, mogu reci samo da nije lose ako si pocetnik i mogu reci da se nisi bas potrudio oko razlika Site v1.0 i v2.0 (sadasnjeg) ... that's all...

vranjanac
27-10-2002, 03:40
Originally posted by vi3w3r
Kad sam procitao naslov posta, prvo sto mi je palo na pamet je bilo da se radi o "vranje" diskoteci gore kod Ucke, ali ocito nije :)

Zato sam spomenuo na početku, bratski vam pašaluk..da ne bi bilo lapsusa :D

Nego kad sam več tu, imam jedno pitanje(možda ne pripada ovde, al reknite samo):

Na sajtu sam postavio podršku za latinicu(charset=windows-1250). Kad ja nesto zaškribim onda je sve u redu, dakle vide se sva kukasta slova...
Međutim, imam neki radio iz Vranja, koji mi svaki dan postavlja vesti ( http://www.vranje.com/news/p-news.php )
i sto je zagonetno, kad ih oni postavljaju, onda je samo Š,š vidljiv a ćžčđ itd...ne pali...

kaj mislte di bi mogja ležat zec?

Saluti
vranjanac

vi3w3r
27-10-2002, 13:32
Ako se ne varam u p-news.php file-u bis trebao imati <head> i </head> zaglavlja i tamo moras staviti charset=windows-1250.. nema veze ako si stavio na index stranici vec moras i u tom php file-u...

Ako grijesim ispravite me .. :)

vranjanac
28-10-2002, 12:11
Ciao..

Pogledao sam...nazalost je p-news.php, cista php file u kojoj nema html comanda...

Kaj bi moglo biti ??

Saluti
vranjanac

vi3w3r
28-10-2002, 14:22
A neznam ovako... onda u nekom drugom file-u... pogledaj sve kljucne php file-ove i pronadji to, ako ne posalji mi tu skriptu pa cu ti srediti ...

futuro
28-10-2002, 14:23
Ciao..

Pogledao sam...nazalost je p-news.php, cista php file u kojoj nema html comanda...

Kaj bi moglo biti ??

Saluti
vranjanac

pa moraš na početak php-a dodati ono što ti je vi3w3r napisao