View Full Version : access database
cybermaster
24-10-2002, 09:17
Mozda zvuci lagano i glupo pitanje ali u ovome programu nikada nisam radio,a sada trebam nesto napraviti!
Trebam ubaciti novu "column" u vec postojecu tablicu,i ubacim ok,ali kako da postavi u toj "columni" da u svakome njenom polju bude chekbox
koji moze biti ono izabran i prazan!
Ako me itko razumio bio bih zahvalan na pomoci!
na tvojoj tabeli desnim klikom predjes u " Table Design " i nadjes svoju "column"-u u Field Name do njega imas Data Type kliknes na njega i izaberes yes/no ponovo desnim klikom predjes na Datasheet View trazice ti da snimis snimi i dobio si ono sto si trazio
nadam se da sam bio jasan
cybermaster
24-10-2002, 09:58
Originally posted by amin
na tvojoj tabeli desnim klikom predjes u " Table Design " i nadjes svoju "column"-u u Field Name do njega imas Data Type kliknes na njega i izaberes yes/no ponovo desnim klikom predjes na Datasheet View trazice ti da snimis snimi i dobio si ono sto si trazio
nadam se da sam bio jasan
ok,hvala,pokusati cu!
cybermaster
25-10-2002, 08:27
A kako bih mogao konvertirati bazu 2002 u 2000?!Probao sam rucno kopiranjem,ali uvijek dobijm neki error,kako bih to mogao drugacije?!
jednostavno otvoris bazu "tools" -> "database utilities" -> "convert database" -> "to access 2000 file format"
gotovo
cybermaster
25-10-2002, 09:44
Originally posted by amin
jednostavno otvoris bazu "tools" -> "database utilities" -> "convert database" -> "to access 2000 file format"
gotovo
bas ti hvala,napokon je proradilo!!:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.