View Full Version : www.dzzz-rijeka.org/
.:kofein:.
22-10-2002, 11:18
Pozdrav.
Evo ja i frend smo zboksali jednu stranicu, zbog sadržaja smo pokušali složiti malo "mekši" dizajn, pa dajte kritike i komentare.
Let d spiting bigin! Hvala! Durštvo za zaštitu životinja Rijeka (http://www.dzzz-rijeka.org)
pa.... stranice su čist' OK. Sviđaju mi se.
Samo bi mogli napomenuti poslodavcima kako bi bilo svrsishodnije da se preimenuju u "Društvo za zaštitu pasa Rijeka". Naime, ispada da su jedine životinje - psi.
Par primjedbi na uvodni ekran: odrežite vrh slika u prvom redu jer mi se nepotrebno pojavi scroll (na 1024x768), a izgleda da ima dosta praznog (zelenog) prostora na vrhu i sa lijeve strane (probaj Select All u IE) i ispravite mail adresu (umjesto zareza je točka, to je neka fora ili...?)
.:kofein:.
22-10-2002, 22:20
Samo bi mogli napomenuti poslodavcima kako bi bilo svrsishodnije da se preimenuju u "Društvo za zaštitu pasa Rijeka".
Mi smo stranicu htjeli nazvat "azil za pse" jer je ta organizacija svima poznata pod tim imenom, ali inzistirali su, a sadržaja o drugim životinjama nisu dali. A što se tiče uvodne, mislim da će ionako cijela "pod nož". Još neki prijedlog?
Zgodna stranica, iako me ona svijetlo plava boja ubija !!! Bilo bi možda bolje da staviš neku drugu nijansu
site je ok samo mi se dosta dugo ucitava
cybermaster
23-10-2002, 21:56
Dobar je site,ljepo uredo je slozen,za svaku pohvalu!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.