PDA

View Full Version : www.hotfuckers.net

Bobo
07-01-2002, 22:08
Ajde bas da vidim sta vi mislite ;)

www.hotfuckers.net
www.xxx.co.yu - skuzi to ! YU domain, nice ;)

Kongi
07-01-2002, 23:20
Prvi vrući site na ovom forumu.

Onak, ok su slikice bejbijki, posebno mi se sviđaju one grafike. Divim se ljudima koji mogu napraviti takvu sliku na kompu.

Site je možda malo preošturog dizajna.

Možda bi mogao staviti popis galerija u sredinu sitea, a reklame prebaciti na rubove. Ipak se zna zašto čovjek dolazi na ovakav site.

Sve u svemu, još galerija i onda još malo galerija i na konju si.

višnja
08-01-2002, 13:20
Nemam nista protiv xxx stranica. Ljudi su seksualna bica, boze moj. Takodjer, to je jedina industrija na netu koju nije pogodio nikakvi dotcom bomb pa je njihovo postojanje opravdano - ljudi zele platiti za to, pa zasto ne. Nije ilegalno.

Zanima me ipak zašto svi xxx sajtovi na netu izgledaju isto. Mislim, nije mi jasno sto njihovi webmasteri imaju od toga da izgledaju potpuno isto kao i n drugih, da imaju mozda i iste slikice i filmove, i da je dizajn napravljen po jednoj sabloni u kojoj je Enter i Exit na dnu, ne postoji gotovo nikakvo formatiranje osim CENTER i TABLE taga u najminimalistickijem izdanju. Zasto netko ne bi napravio lijep sajt, s kvalitetnim sadrzajem, a ne ovako?

Site mi se ne svidja jer nije nikako drukciji od milijuna stranica vani. Pretpostavljam da ljudi dolaze zbog sadrzaja, no sigurno bi i njima bilo draze jednom doci na nesto kvalitetno.

lista155
08-01-2002, 21:55
prva liga ali server je stvarno spor...ili je ekipa navalila...

spyder
08-01-2002, 22:36
ništa posebno (osim sadržaja :-)), no mogao si barem odabrati neko ljepše ime nego HOTFUCKERS. Primjerice erotic ili eros ili tako nešto.

Bobo
09-01-2002, 10:05
Ma gasim ga ovih dana, samo sam htio testirati neke stvari. Server je spor ??? Hmmm cudno jer je po meni jedan od brzih u hr. dobro moje se stranice sporo dizu jer su nabijene sa slikicama i glupostima :p Spicim po 10GB bandwciha u jednom danu
:D