PDA

View Full Version : vidi ti to!!!

dean2001
20-10-2002, 19:07
obrisano na zamolbu dean2001-a, a protivno volji moderatora...

Big Al Junior
21-10-2002, 16:46
Svaka čast na svim silnim uvredama i vrijeđanjima koja ste izveli ovdje i izgleda da vam samo tome i služi ovaj forum. Zaista je odvratno uopče pogledati ove postove koje ste izbljuvali ovdje i svaka čast webmajstori ;))

Znate li što drugo osim pljuvati i vrijeđeti ? Čini mi se da i ne previše jer očigledno je po ovim postovima da se radi o ljudima s malim kojeficijentom intelegencije i izražavanja.

A ovom majstoru koji je sve ovo napisao preporuka ako u roku 6 sati ne makne ovaj post komletno mislim na izvjesnog deana2001 da razmisli o izradi stranica koje je do sada napravio a nije izdao račun za iste da li je to možda regularno.

Ne ja neću nikoga vrijeđati ali ako ćemo se prijavljivati eto krenut ćemo od istraživanja da li je firma dotičnog izdala račune za sva svoja naplačena djela ili možda vara državu ili ima li uopče firmu ili obrt ?????

Hm opalite ljudi Croadrija je točan odgovor gdje je lociran moj sajt pa tko želi neka prijavi :))

Zaista se divim svom ovom sranju ovdje i točno za 6 sati a sada je 16:45 provjerit ću postoji li ovaj post a već sutra nakon toga i razmisliti koliko koraka napraviti da se provjeri ono o ćemu govorimo :))

Adio webmajstori
Internet Maestro - Stjepan:srednji:

futuro
21-10-2002, 17:05
ajme koje bezobraštine....pa zar te nije ni malo sram?

marko.radelic
21-10-2002, 17:38
Originally posted by Big Al Junior

Znate li što drugo osim pljuvati i vrijeđeti ?

a sta ocekivati nakon sto se pokrade covjeka, pohvalu?

A ovom majstoru koji je sve ovo napisao preporuka ako u roku 6 sati ne makne ovaj post komletno mislim na izvjesnog deana2001 da razmisli o izradi stranica koje je do sada napravio a nije izdao račun za iste da li je to možda regularno.

Ne znam kakve veze ima taj majstor sa ovim forumom (osim sto je clan ovdje kao i ti), jer o brisanju postova odlucujem ja i jos nekoliko ljudi koji su administratori ili moderatori.

A ne znam niti kakve veze ima njegova izrada stranica (npr. studenti nemoraju izdavat racune), a i kradja je ipak malo veci prekrsaj od izrade stranica(!).

Ne ja neću nikoga vrijeđati ali ako ćemo se prijavljivati eto krenut ćemo od istraživanja da li je firma dotičnog izdala račune za sva svoja naplačena djela ili možda vara državu ili ima li uopče firmu ili obrt ?????

Post na ovom forumu bas i nije neka prijava :)

Hm opalite ljudi Croadrija je točan odgovor gdje je lociran moj sajt pa tko želi neka prijavi :))

Hm steta sto vise nije materijal gore pa da nazovem gosp. Blaguša da delata taj siteich.
Srecom backup na Croadriji radi, pa se u slucaju nekih pravnih potrazivanja fizickih dokaza lako mogu izvuci fileovi sa 'save as from je2-2...' u headeru.

Zaista se divim svom ovom sranju ovdje i točno za 6 sati a sada je 16:45 provjerit ću postoji li ovaj post a već sutra nakon toga i razmisliti koliko koraka napraviti da se provjeri ono o ćemu govorimo :))

Prijetnje po forumu drugim clanovima obicno zavrsavaju bananjem...

ePips
21-10-2002, 18:15

"kojeficijentom intelegencije"

Hmmm, ovo kao da je pisao Mataković :D

:srednji:

lampa
21-10-2002, 19:07
Ajde Junioru pokri se usima i nemlati praznu slamu.
Normalno je da ljudi izradjuju stranice i da neizdaju racun za to jer racuna ni nema.... pa mi dijete drago izradjujemo stranice zato sto to volimo i znamo ( za razliku od tebe koji samo znas krasti i nista vise ) i za nas rad nedobijamo novac nego samo jedno veliko hvala koje je nama dovoljno. Si ti cuo kad za ljudskost, prijateljstvo?
Ocito je da nisi jer file save as itd. moze samo jedan kreten koji nema pojma o nicemu a tezi da bude netko i nesto ( u Dalmaciji se to kaze, lako je tudjim k.... po kupini mlatit! ).
Dacu ti jedan savjet, promijeni nick, promijeni server, zaboravi da si bio na netu i kreni ispocetka. Mozda od tebe nekada i bude nesto...

višnja
21-10-2002, 19:52
Originally posted by ePips
Hmmm, ovo kao da je pisao Mataković :D

:srednji:

Onda gospodin "Emerald Direktor" ne bi imao nick Big Al Junior nego bi se zvao nešto tipa "Proserisav" :)

Uglavnom, ova afera je gotova, ali ne bez svjedoka.

cybermaster
21-10-2002, 19:54
neznam zasto se ovakvi postovo uopce trpe?!:o

sinisa
21-10-2002, 20:08
uopče ....vrijeđeti ...kojeficijentom (ovaj je najbolji - moja opaska) ... naplačena ... uopče ... ćemu
Osim toga, ne lupetaj. Ako nije firma ili obrt ne može varati državu neizdavanjem računa. Majestro Stepane.

višnja
21-10-2002, 20:10
Originally posted by cybermaster
neznam zasto se ovakvi postovo uopce trpe?!:o

Cybermaster,
ovakvi postovi se trpe zato da cijeli svijet vidi tko su hrvatski "poduzetnici", kakve su im izražajne mogućnosti i kakvim se metodama služe da bi zaštitili svoju kriminalnu narav.

sinisa
21-10-2002, 20:11
Originally posted by dean2001
obrisano na zamolbu dean2001-a, a protivno volji moderatora...

Moderator jesam, ali protivno mojoj volji nije. Zapravo, ja sam tek prije par minuta shvatio o čemu se radi. Inače bih reagirao prije.
Ipak, mea culpa.

Zeljko
22-10-2002, 07:14
Svaka čast na svim silnim uvredama i vrijeđanjima koja ste izveli ovdje i izgleda da vam samo tome i služi ovaj forum. Zaista je odvratno uopče pogledati ove postove koje ste izbljuvali ovdje i svaka čast webmajstori ;))

Znate li što drugo osim pljuvati i vrijeđeti ? Čini mi se da i ne previše jer očigledno je po ovim postovima da se radi o ljudima s malim kojeficijentom intelegencije i izražavanja.

Adio webmajstori
Internet Maestro - Stjepan:srednji:

Bez komentara...:rolleyes: :rolleyes: