View Full Version : EBay i prodaja
Imate li iskustva s prodajom na ebay-u, je li normalno da pri registraciji racuna traze broj kreditne kartice (iako sam htio prodavat), i koji nacini placanja moram prihvatiti od kupca.
ako ne primaš uplate na PayPal ili nemaš svoj terminal za primanje kreditnih kartica ne možeš početi prodavati na ebayu - pravilo od 1. mjeseca ove godine.
- Moze li da se koristi 2checkout umjesto PayPala, paypal mogu koristit ali kolko znam ne mogu podic novac sa svog racuna (to vazi za Hravtsku i Bosnu).
- i je li normalno da pri registraciji racuna traze broj kreditne kartice (iako sam htio prodavat),
normalno ili ne, traže je.
Možeš i 2CO, ali koliko se sječam 2CO pravila, moraš imati nekakav web shop ili neku drugu uobičajenu podlogu online prodaje, da bi ih usputno mogao koristiti za aukcije. Ne znam jesu li to mijenjali u međuvremenu.
Kako se dobija ono da na web stranici imam opciju placanja paypal i da korisnik klikom dobije moje podatke za uplatu (moj email, i ostalo) gdj esamo treba upisati iznos za uplatu.
Znate na sta mislim.
Ako imam Sending account na PayPalu (za Hrvatsku i BiH), mogu li primat uplate na Paypal account, OK znam da ne mogu podici novac , ali mogu li pristigle uplate sa PayPal accounta slati nekom drugom.
Ne možeš primati nikako. Jedino ako ti neko da refund (ako je nešto krivo uplačeno ili vraća lovu) ti legne na kreditnu karticu.
Ja to rijesavam tako da koristim od jednog frenda (Amera) njegov paypal account za primanje novaca a onda on meni baci na devizni (wire) ili preko WU.
BTW koliko kosta aukcija na EBayu?
Znaci kad idem nesto tamo prodavat koliko njima moram platiti na pocetku aukcije?
nema ti druge, nego probati... ovisi o pocetnoj cijeni, svaku glupost naplacuju, ako ces vise od jedne slike, boldan naslov, slika pri listanju...
Kako mogu registriirati bankovni racun u USA , a zivim u BiH, cuo sam nesto kao off-shore bank US account ali da idem tamo u USA, i ima li ko iskustva sa EtroPayom virtualnom karticom.
Kako mogu registriirati bankovni racun u USA , a zivim u BiH, cuo sam nesto kao off-shore bank US account ali da idem tamo u USA,
i ima li ko iskustva sa EtroPayom virtualnom karticom ili sa Citibank.com accountom.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.