View Full Version : Izrada stranice
Imam svoju stranicu ali mi je nekako "tiha" nisam je ja radio jer sam tup.. za te stvari, pa ako netko želi pomoći ili malo zaraditi nek mi se javi.
Stranica je o psima a kako to izgleda nek pogleda http://www.angelfire.com/folk/hrvatski_ovcar/hr/index.html (uzgajačnica pasa SLAVONSKI BROD) , sadržajno bi bila slična ali bi trebala biti efikasnija. Pa tko voli pse, voli i zna posao nek se javi. Za cijenu ćemo se privatno dogovoriti
Javi mi se na e-mail webmaster@programeri.net
Forum ima 559 članova. Prema tome, možeš očekivati bar 527 ponuda.
(osim toga, krivo si posložio link)
cybermaster
18-10-2002, 17:19
Originally posted by sinisa
Forum ima 559 članova..
od kojih je mozda 100 clanova aktivno!:D
Originally posted by cybermaster
od kojih je mozda 100 clanova aktivno!:D a 20 zaineresirano :)
Originally posted by HB tim
19
:roflmao:
Originally posted by HB tim
19
:zub:
radit ću jedino ako zauzmeš domenu www.mojpas.hr i www.mydog.com
Evo, upravo se rađa vizija... nakon toga bi proširili na www.mycat.com, myelephant.com i ostale.
ako treba neka server greška, neki slijepi link - nema beda. Mislim da sam shvatio koncepciju ideje i sitea.
Zaksanio si, već sam se ja odavno dogovorio s gosp. Bucom i oko domene, a dizajn je odavno gotov.
Originally posted by spyder
Zaksanio si, već sam se ja odavno dogovorio s gosp. Bucom i oko domene, a dizajn je odavno gotov.
nadam se da ćeš prvo nama pokazati svoj uradak...
Originally posted by futuro
nadam se da ćeš prvo nama pokazati svoj uradak...
Futuro, zašto provociraš ??? :cool:
????......
ne kužim te baš..... :zbunj:
A što baš nama ? Valjda prvo naručiocu.
A što baš nama ? Valjda prvo naručiocu.
dobro, nisam mislio baš doslovno "prvo nama", već da će nas obavijestiti kad stranica bude gotova da je možemo pogledati...
No, dobro. Valjda sam i ja trebao staviti "onaj" izraz u navodnike.
Dizajn je već gotov, ali još treba dodati neke rubrike koje prije nisu bile. Nećete vidjeti ništa dok ne bude na dotcom domeni. :cool:
Originally posted by spyder
Dizajn je već gotov, ali još treba dodati neke rubrike koje prije nisu bile. Nećete vidjeti ništa dok ne bude na dotcom domeni. :cool:
ok...nisam ni mislio da ćeš nam poslati na review nedovršenu stranicu....
A ti si neki nervozan tip?
Ili lakozapaljiv? ; )
Ma neeeeee .... Čitao sam među redovima i pročitao krivo. Moj poste je bio više pokušaj interne šale. Ali ne bi štel objašnjavat' jer sam bio u krivu.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.