PDA

View Full Version : Redosljed ispisa

Neven1986
03-05-2007, 14:36
Hm... Ovo što mi se događa je čudno. Imam dakle skriptu za ispis iz baze. I sada jucer navecer je sve radilo kako treba, ispisivale tj. hvatao sam vijesti novije prema starijoj sa naredbom:
$rezultat = mysql_query("SELECT * FROM vijesti ORDER BY 'ID' DESC LIMIT 0, 50");

I danas sam otisao nesto ispraviti i otvorio saqm stranicu i vidio da se vijesti ispisuju od starijih prema novijima. Probao sam promjeniti DESC u ASC u gornjoj naredbi. Probao sam sa backupom od prije par dana koji je isto radio kako teba a sad neće. Jel to do baze, servera il nečega drugog? Da li se itko susreo sa tim? Hvala

Sky
04-05-2007, 14:44
ORDER BY 'id'? Navodnici? Makni navodnike.

nitko
04-05-2007, 15:14
ne, zamjeni 'id' sa `id`

Neven1986
04-05-2007, 17:29
Hvala. Ali stvar je 99% do hostinga. Probao sam stvarno sve moguće varijante kojih sam se mogao sjetiti ali nista. Zamolio sam dvojcu kolega koji imaju hosting kod drugih firmi da mi ustupe nesto prostora i daju par min vremena da provjerim jel sve šljaka na njihovim sustavima (jedan je na Win, a drugi je na Linux) i tamo sve radi najnormalnije baš kao što je i kod mene do prije par dana. :)

mickey
04-05-2007, 19:34
ma najbolje bez tih navodnih znakova ili apostrofa al kak to već zovu, samo znavi ID

prostudio9
07-05-2007, 23:42
$rezultat = @mysql_query("SELECT * FROM vijesti ORDER BY id DESC LIMIT 0, 50") or die("Pogreška pri ispisu vijesti: " . mysql_error());