View Full Version : Pomažite ljudi!!!
LJudi treba mi pomoć, sinoć sam proveo više od sat vremena tražeći svoj netragom nestali WEB SAJTOVI folder!!! NIjedan search upit, ludo traženje po svim kutcima harda nisam li možda zabunom preimenovao i premjestio folder nije pomoglo. Postoji mogućnost da sam ga izbrisao i ispraznio recycle bin što je malo vjerovatno ili da mi je neko upao preko Kazaa-e pa pobrisao. Postoji li neki način da povratim izbrisane fajlove pomoću nekog Tweaka ili nečega?
Any ideas??? :smrt:
cybermaster
12-10-2002, 17:19
Originally posted by Josip
LJudi treba mi pomoć, sinoć sam proveo više od sat vremena tražeći svoj netragom nestali WEB SAJTOVI folder!!! NIjedan search upit, ludo traženje po svim kutcima harda nisam li možda zabunom preimenovao i premjestio folder nije pomoglo. Postoji mogućnost da sam ga izbrisao i ispraznio recycle bin što je malo vjerovatno ili da mi je neko upao preko Kazaa-e pa pobrisao. Postoji li neki način da povratim izbrisane fajlove pomoću nekog Tweaka ili nečega?
Any ideas??? :smrt:
mozda te fileove imas na serveru,rekao si da se radi o web sajtovi folseru,ako ih imas na serveru,sami ih skini,ako ne...
Originally posted by Josip
Any ideas??? :smrt: sumnjam da je preko Kazaa-e to napravio.. :)
mozda je recycle binu, potrazi :)
a, cekaj, kaj nemas negdje na disketi CDu ili negdje kopiju? ili na serveru?
Postoji program koji vraća obrisane fileove, tocnije skenira disk i trazi zadnje obrisanje fileove, te ako ih nadje mozes ih povratiti. Program se zove Recovery for All ili tak nekaj
možda je to diverzija konkurencije?
Na ovo sa serverom sam vec pomislio ali to mi je samo djelomično jer sam imao hrpu stvari koje još nisu objavljene :(
Di se može nać ovaj Recovery for All?
Trazi na download.com pod data recovery ili tak nekaj, cuj neznam ti nist tocno, ja sam taj progi koristio prije 2 mjeseca jer mi je fakat trebao, a sada da me ubijes nemogu se sjetiti njegovog imena, znam da se zove nekak recovery for all, ali to nije 100% sigurno
Pokušati ću za tebe potražiti taj program, pa ak nađem, javim, može ?
Ovo ce ti vjerovatno pomoci
http://download.com.com/3120-20-0.html?qt=data+recovery&tg=dl-20&search=+Go%21+
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.