View Full Version : puštanje plaćanja
gooner4ever
15-03-2007, 19:42
Sad imam negdje oko 60 $ i skužio sam da nisam dobio onaj PIN. I sam vidim da su mi plaćanja na čekanju i krenem ih ispunit.
Pitaju me nešto u vezi povezanosti sa SAD, tu bi mi trebali odgovoriti sve NE jel?
Doduše imam blogspot.com blogove i pišem na engleski pa nisam siguran, pomoć!
poslaće ti pin i bez toga, prvo stigne mail da su ti poslali pin i da će stić između 2 i 4 tjedna
gooner4ever
15-03-2007, 19:52
Pa šta nisam već onda trebao dobiti PIN? hvala!
Sad imam negdje oko 60 $ ...moraš preć 50 $ ....
Važno je da si ti odgovorio...
uff nisam čital gore.. jebiga... sorry
uff nisam čital gore.. jebiga... sorryMa nema problema, samo kažem za ubuduće.
Stići će PIN, ukoliko si dao sve ispravne podatke, pogledaj kojeg ti je datuma poslan.
Uzmi da treba mjesec dana da stigne i to ti je to, samo treba biti strpljiv.
gooner4ever
15-03-2007, 20:54
Evo kad kliknem na "Vaša plaćanja su trenutno na čekanju. Potrebna akcija za puštanje plaćanja. Dodatne informacije."
Onda se pojavi:
VAŽNO: Vaša plaćanja su trenutno na čekanju. Potrebna akcija za puštanje plaćanja.
Potreban postupak
Molimo predajte vaše porezne podatke (to ste rekli da mogu kasnije)
Morate unesite vaš PIN
Rekli ste da moram dobit mail, nisam dobio nikakav mail no kad pritisnem na "Morate unesite vaš PIN" piše "Vaš nedavni PIN je generiran:
2007.03.08 " no mail-a nigdje!
I da, zašto kad sam otvorio gmail (poslije adsensa) google mi je odmah taj mail stavio kao Epoštna adresa: dok sam prije imao drugi mail.Ovaj gmail nikako ni ne koristim ni neznam dali radi.
Dajte mi pošaljite bilo kakav mail na premiershipgoals@gmail.com da vidim jel ispravan!
Hvala!
eto poslao sam ti sa technoze@gmail.com
hmm, mozda si krivu adresu upisao pa ti nije došlo na pravu adresu il tak nešto?
Pričekaj još malo pa češ vidjeti, možda dođe...
vjerovatno su ti poslali mail 8.3.2007, znači čekaš do 5-6.4.2007(to je 4 tjedna) a tek onda reagiraš ako ne dođe, meni je stigao za točno 20 dana otkad su mi poslali mail
ma doće neovisno jesi li pročitao mail ili ne
"Stići će PIN, ukoliko si dao sve ispravne podatke..samo treba biti strpljiv" @susjed
I da, zašto kad sam otvorio gmail (poslije adsensa) google mi je odmah taj mail stavio kao Epoštna adresa: dok sam prije imao drugi mail.Ovaj gmail nikako ni ne koristim ni neznam dali radi.
Dajte mi pošaljite bilo kakav mail na premiershipgoals@gmail.com da vidim jel ispravan!
Hvala!
- jesi siguran u ovo gore? Ne vjerujem da je google sam stavio taj mail.
- pošalješ sam sebi mail - isto je
- sve možeš promijeniti u "Moj korisnički račun".
gooner4ever
15-03-2007, 21:53
E hvala dobio sam mail.
Što se tiče gmaila, stvarno nisam ništa dirao ni stavljao, jer nebi ionako mi taj gmail ne treba. Sad gledam u korisnički račun i vidim da imam 2 maila, gmail i onaj stari.No nemam opciju da maknem gmail, jedino imam opciju da maknem ovaj stari.To izgleda google namjerno radi,neznam...
Još ću čekat neko vrijeme pa ću vidjer,hvala na pomoći!
samo da Vam javim da je najčešći bed sa tim pinom kaj izgleda kao reklama, dolazi u jednoj šarenoj koverti ..i nerijetko završi kao i sve druge reklame u smeču..treba doma ljudima reć da paze kaj stiže...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.