View Full Version : Netscape 7.0 - znam da ću požaliti, ali...
Znam da će mi poslije biti žao što sam to rekla, ali zar je moguće da se Netscape popravio?!? I zar je moguće da ide stazama IE-a?
Ono, vidim da je tablice i njihove atribute počeo drukčije renderirati (promijenili su renderiranje pozadinske slike u cellovima, sad je ko u IE); Favicona se lijepo vidi u address baru, ok skripte koje nisu radile ni prije ne rade ni sada, no to nisam očekivala da se promijeni... Čak se WM vide bolje u novom netscapeu nego na IE 6 :-)
Tko ga je isprobao i kakvi su dojmovi?
To smeće nikad više neće niti prismrditi na moj komp ... inače nisam isprobao verziju 7.0, ali sve je to isto sranje ... ja ostajem pri Internet Exploreru 6.0
oprosti ali netscape nije sranje, ako nesto ne kuzis ne pljuj po tome
Još bih pohvalila što se Alexa podaci (What's related pod NN) jako jako brzo pokazuju. Ja jako volim Alexu i sve ostale IE pluginove poput UCMore bez kojeg ne mogu pa mi je drago kad to mogu koristiti pod ostalim browserima.
No, poznavajući NN, prvo idu pohvale, a onda pokude.
dean2001
04-10-2002, 22:53
bas smo neki dan frend i ja komentirali oko te teme, da ili ne NS on je vise za Microsoft a meni su nuzno zlo (jer sa drugim bas i ne stojim naj...), ali realno to sto NSN ne podrzava neke skripte, radi cuda na tablicama i ostalo to me malo zivcira, ali dizajn, rukovanje i ostalo, messager, tu mi se nekako vise svidja NSN (iako imam 62). kakva je sedmica neznam, ali kako cujem misljenja su oprecna. vjerujem da cu je isprobati prvom prigodom
Originally posted by kruhek
oprosti ali netscape nije sranje, ako nesto ne kuzis ne pljuj po tome
nije kažeš .... kao što sam i rekao sedmicu nisam isprobao, ali jesam ranije verzije i to je čisto sranje. Hoćeš razloge .... dejan2001 ih je nabrojao
Originaly posted by dejan2001
... to sto NSN ne podrzava neke skripte, radi cuda na tablicama i ostalo to me malo zivcira ...
što će ti više razloga ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.