PDA

View Full Version : Netscape 7.0 - znam da ću požaliti, ali...

višnja
04-10-2002, 11:01
Znam da će mi poslije biti žao što sam to rekla, ali zar je moguće da se Netscape popravio?!? I zar je moguće da ide stazama IE-a?

Ono, vidim da je tablice i njihove atribute počeo drukčije renderirati (promijenili su renderiranje pozadinske slike u cellovima, sad je ko u IE); Favicona se lijepo vidi u address baru, ok skripte koje nisu radile ni prije ne rade ni sada, no to nisam očekivala da se promijeni... Čak se WM vide bolje u novom netscapeu nego na IE 6 :-)

Tko ga je isprobao i kakvi su dojmovi?

spyder
04-10-2002, 14:33
To smeće nikad više neće niti prismrditi na moj komp ... inače nisam isprobao verziju 7.0, ali sve je to isto sranje ... ja ostajem pri Internet Exploreru 6.0

kruhek
04-10-2002, 17:08
oprosti ali netscape nije sranje, ako nesto ne kuzis ne pljuj po tome

višnja
04-10-2002, 17:34
Još bih pohvalila što se Alexa podaci (What's related pod NN) jako jako brzo pokazuju. Ja jako volim Alexu i sve ostale IE pluginove poput UCMore bez kojeg ne mogu pa mi je drago kad to mogu koristiti pod ostalim browserima.

No, poznavajući NN, prvo idu pohvale, a onda pokude.

dean2001
04-10-2002, 22:53
bas smo neki dan frend i ja komentirali oko te teme, da ili ne NS on je vise za Microsoft a meni su nuzno zlo (jer sa drugim bas i ne stojim naj...), ali realno to sto NSN ne podrzava neke skripte, radi cuda na tablicama i ostalo to me malo zivcira, ali dizajn, rukovanje i ostalo, messager, tu mi se nekako vise svidja NSN (iako imam 62). kakva je sedmica neznam, ali kako cujem misljenja su oprecna. vjerujem da cu je isprobati prvom prigodom

spyder
05-10-2002, 10:30
Originally posted by kruhek
oprosti ali netscape nije sranje, ako nesto ne kuzis ne pljuj po tome

nije kažeš .... kao što sam i rekao sedmicu nisam isprobao, ali jesam ranije verzije i to je čisto sranje. Hoćeš razloge .... dejan2001 ih je nabrojao

Originaly posted by dejan2001
... to sto NSN ne podrzava neke skripte, radi cuda na tablicama i ostalo to me malo zivcira ...

što će ti više razloga ...