PDA

View Full Version : BSPlayer

gammad
30-09-2002, 21:35
Ljudi, molim vas pomozite!
Imam problem sa BSPlayerom. Nikako mi nece ucitavat titlove. Sada sam skoro dobio novi kompjuter. Na proslom kompjuteru su mi titlovi radili bez problema a sada nikako!
Ne znam znaci li vam ista da imam Win XP.
Kad ukljucim titl ili mi bloka BSPlayer ili mi napise neki ERROR ili nesto tako ali nikako da ukljucim.
Molim vas, pomozite mi.

THNX

cybermaster
30-09-2002, 21:44
Originally posted by gammad
Ljudi, molim vas pomozite!
Imam problem sa BSPlayerom. Nikako mi nece ucitavat titlove. Sada sam skoro dobio novi kompjuter. Na proslom kompjuteru su mi titlovi radili bez problema a sada nikako!
Ne znam znaci li vam ista da imam Win XP.
Kad ukljucim titl ili mi bloka BSPlayer ili mi napise neki ERROR ili nesto tako ali nikako da ukljucim.
Molim vas, pomozite mi.

THNX

Imas vise vrsta titlova,neki rade za bsplayer neki za Micro Dvd,pa moras imati onaj odgovarajuci!!
Imas neki programa koji mogu konvertirati titlove npr. titl za microdvd konvertiras za bsplayer i onda ti radi na bsplayeru!!
najbolje odi na livada.averi.hr (http://livada.averi.hr)
imas tamo sve o titlovima!!

gammad
30-09-2002, 21:45
Problem je u tome što sam iste filmove sa istim titlovima već gledao na starom kompjuteru! Prije je radilo bez ikakvih problema!

cybermaster
30-09-2002, 21:50
Originally posted by gammad
Problem je u tome što sam iste filmove sa istim titlovima već gledao na starom kompjuteru! Prije je radilo bez ikakvih problema!

probaj ponovno instalirati bsplayer!!
Imao sam ja jedan odlican programa,neznam kako se zove,ali radio je na principu da cim pokrenes nesto video formata na kompijutoru on se okrece i samo odesdis path do titla i radi svaki titl u svakom programu,ja sam nekada gledao i u media playeru!!
Ako ga uspijem naci staviti cu ti link za download!

gammad
30-09-2002, 21:53
Ajde molim te. A ja idem instalirat ponovo pa ću ti javit ako bude išta proradilo.

gammad
30-09-2002, 21:58
Ništa od toga. Probao sam , instalirao sam ga ponovo i opet neće. Imaš li još neku ideju?

spyder
30-09-2002, 21:59
Skini si najnoviju inačicu bsplayera s http://www.divx-digest.tv/software/player/bsplay085.486.zip i sve bi ti trebalo sljakati.

Inace bsplayer ti podržava subtitlove s extenzijama .txt, .sub, .srt, .stf

višnja
30-09-2002, 22:10
Meni osobno je najbolji softver Radlight, ne znam sad gdje ga se može downloadirati, no tamo gdje BSPlayer radi frke, Radlight ne radi. I manje se ruši.