View Full Version : adsense i affiliate programi
jel se moze sta zaraditi, kolko? ako neko ima iskustva da podijeli to s
nama! primjer...
imam neke ideje al sam nov u tome i ne znam dali da se upustam u avanture!
pa normalno da se da zaraditi..
samo ti treba ekipa koja ce kliktat na adsense ..
znaci trebas dosta posjetioca ....
e sad se ti pobrini da te ekipa nadje i da se vraca na site i da klikce
:)
http://www.anywebcam.com/aff.id?761865
100 usa $ svaka 4 mjeseca...no nije ni tako lose s obzirom da nisam postao tek na dva foruma do sada, ljudi izgleda vole voajerisati po net-u
pa normalno da se da zaraditi..
samo ti treba ekipa koja ce kliktat na adsense ..
znaci trebas dosta posjetioca ....
e sad se ti pobrini da te ekipa nadje i da se vraca na site i da klikce
:)
da.... ali smije li se na stranicu na Hrvatskom staviti googlov asd za sadrzaj? Ili samo za pretragu?
Ja sam stavila i za sadrzaj, sad mi tamo klikaju, a naknadno sam doznala da NE SMIJEM :neznam: :krele:
vjerojatno zbog ovoga sto pise:
Koje jezike podržava AdSense?
Google AdSense podržava izdava?e na nekoliko razli?itih jezika. Prijave za sudjelovanje u programu mogu biti za web su?elja ?iji je sadržaj prvenstveno na slijede?im jezicima:
Kineski (pojednostavljeni) Japanski
Danski Korejski
Nizozemski Norveški
Engleski Poljski
Finski Portugalski
Francuski Ruski
Njema?ki Španjolski
Ma?arski Švedski
Talijanski Turski
Dodatno, AdSense za pretraživanje je dostupan i na Hrvatskom, ?eškom, Hebrejskom, Slova?kom i Tradicionalnom Kineskom. Ovi jezici nisu podržani za AdSense za sadržaj stranice.
Osnovni jezik Vašeg web su?elja možete odabrati tijekom postupka prijave. Ako bude odobreno, Adsense ?e prikazivati relevantne oglase na Vašim web stranicama na odgovaraju?em jeziku, iako Vaše web su?elje sadrži više razli?itih jezika.
Molimo budite pažljivi, umetanje AdSense koda na stranice ?iji je sadržaj primarno na nepodržanom jeziku nije dozvoljeno po AdSense programskim smjernicama
Procitajte si na:
https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=9727&ctx=sibling
i obatite paznju na recenicu:
Molimo budite pažljivi, umetanje AdSense koda na stranice ?iji je sadržaj primarno na nepodržanom jeziku nije dozvoljeno po AdSense programskim smjernicama
Ne znam, ja ga koristim i prikazuju mi se reklame na hrvatskom kada se prikažu...
znam, i meni, ili to nije dozvoljeno.... brine me hoce li me izbaciti iz adsensa...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.