View Full Version : Updatirajte malo te vaše profile!
Evo, pozivam sve vas koji imate volje/želje/vremena da malo više napišete o sebi u vašim profilima. Barem da znamo odakle ste i koji vam je URL, koliko imate godina i tako. Nekad je i spol teško pogoditi :-)))
Ajde svi sad trk na početnu stranicu foruma, pa tamo gore klik na Vaš Profil, pa edit profile... dalje ćete se snaći.
I javite tko je promijenio, da se malo bolje upoznamo :)
visnja: jesi li ti musko ili zensko? i tebi je tesko pogoditi pol po tvom profilu... po nick-u bih rekao zensko, ali nisam siguran...
zweistein
07-08-2002, 09:31
Evo, visnja, updateano samo za tebe :D.
Originally posted by ZoNi
visnja: jesi li ti musko ili zensko? i tebi je tesko pogoditi pol po tvom profilu... po nick-u bih rekao zensko, ali nisam siguran...
Ti to mene zekaš?
Originally posted by ZoNi
Isprve sam se i ja tako dvoumio ali sad sam siguran da je zensko,,,, na svaku ima zakrpu!!!!!!
To muski nemogu :D :D :D :D
zweistein
07-08-2002, 19:34
Originally posted by lampa
Isprve sam se i ja tako dvoumio ali sad sam siguran da je zensko,,,, na svaku ima zakrpu!!!!!!
To muski nemogu :D :D :D :D
OK...
1) nick joj je Višnja (zenski rod - ova višnja, ove višnje, itd.)
2) vjerujem da je vise nego jednom koristila na forumu rijeci tipa "izradila", "napravila", itd.
3) nema treceg, al' volim kad su tri (ovo je iz nekog filma, ali se sad ne mogu sjetiti kojeg...) :D
cya
Originally posted by zweistein
OK...
2) vjerujem da je vise nego jednom koristila na forumu rijeci tipa "izradila", "napravila", itd.
3) nema treceg, al' volim kad su tri (ovo je iz nekog filma, ali se sad ne mogu sjetiti kojeg...) :D
cya
Pa normalno je ako musko stavi zenski nick onda i pise u zenskom rodu:D :D
Originally posted by lampa
Pa normalno je ako musko stavi zenski nick onda i pise u zenskom rodu:D :D
možda tebi....
zweistein
10-08-2002, 17:21
Originally posted by futuro
možda tebi....
LOL :D.
Da vidim kak to sad zgleda...
Otkad sam se registrovo profil mi je isti. Ja bih stavio da se moraju ispuniti ona polja o sebi i zanimacije!
iz ovih novih profila može se izvući zanimljiv zaključak...web cure i dalje lakšeg srca napišu nešto o sebi od samozatajnih dječaka :)
hej klo-klo, trebale bismo se jednom naći na savskom nasipu s biciklima da pričamo o SF filmovima ;-) Imamo iste interese.
Originally posted by zweistein
OK...
cya
Joj što volim kad zwei ovako pojasni. Kao na dnevnom redu saborskog zasjedanja :D Što bi rekla Pervanova Hloverka: "a ja mislila ajooooooooj."
:D :D :D
Kad je bal nek je maskembal...:cool:
Originally posted by višnja
hej klo-klo, trebale bismo se jednom naći na savskom nasipu s biciklima da pričamo o SF filmovima ;-) Imamo iste interese.
Joj budem i ja update-ao svoj profil samo ako se mogu naći s vama na nasipu s biciklima...: )
zweistein
26-08-2002, 08:09
Originally posted by HB tim
Joj budem i ja update-ao svoj profil samo ako se mogu naći s vama na nasipu s biciklima...: )
LOL@Josip & HB Tim ;).
Cure ovo je posteno ponuda!:D :D :D :D
Hej HB tim, sad sam se sjetila kad sam pročitala tvoj profil: prebacila sam se u tvoju SETI grupu. Ova moja stara više nema web site, pa rekoh nitko se za to ne brine ni ništa... Evo mene u SETI.hr :-)
jel se to meni samo čini ili ima jako puno SF/Star Trek fanova ovdje na forumu :p :p Barem što se tiče onih koji su updatali profile.
zweistein
26-08-2002, 14:27
jel se to meni samo čini ili ima jako puno SF/Star Trek fanova ovdje na forumu :p :p Barem što se tiče onih koji su updatali profile.
Star Trek rulaaaaaaa... Obozavam to gledat, al da sam neki freak, nisam (mislim o Star Treku, a da sam freak za kompove, o tome bi se vec dalo raspravljat :D). Al ja to nisam stavio u profil :D.
Vidiš ti kak se mi svemirci brzo nađemo gdje god da smo?!
Moze Visnja vrlo rado :)
Posto si ti iz Novog Zagreba a ja s jaruna nademo se negdje na sredini nasipa...
ma dobro, dobro necemo provoditi spolni rasizam - mozes i ti HB team :) :) :)
Kao nećemo sprovoditi spolni rasizam ali HB tim-u nećemo reći KADA, reći ćemo samo GDJE?!
A šifra : ruže su crvene ili neka manje upadljiva....?!
zweistein
26-08-2002, 16:18
Kao nećemo sprovoditi spolni rasizam ali HB tim-u nećemo reći KADA, reći ćemo samo GDJE?!
A šifra : ruže su crvene ili neka manje upadljiva....?!
LOL... jadni HB tim zna gdje, zna kako al ne zna kada (jel znate onaj vic?... nema veze...).
S obzirom da ja bauljam po dvjema lokacijama (Jarun-Prečko),savski nasip mi je ispred nosa ,-)).
Samo mi javite o kojoj generaciji star trek-a mislite diskutirati;-))
cybermaster
27-08-2002, 12:31
Bas je zakon ovaj vic od zweisteina!!
Originally posted by alma311
Samo mi javite o kojoj generaciji star trek-a mislite diskutirati;-))
Meni, doduse, bolje lezi SF literatura ali prilagodit cu se i bilo kojoj generaciji Star Treka ako treba...cooperation is my middle name :)
Uh,davno je bilo kad sam proputovala onu policu u knjiznici Stagliste vezano za planet Dina (DUna i pjescani crvi), a zadnje sam prije 2 mjeseca procitala planet djevica, koja parodija ;-)))...
evo i ja sam stavio avatar, ipak sam skoro svaki dan tu...
Originally posted by kezo
evo i ja sam stavio avatar, ipak sam skoro svaki dan tu...
Kezo, nećemo pitati zakaj nisi ostavio ICQ#
marko.radelic
27-08-2002, 22:26
Originally posted by cybermaster
Bas je zakon ovaj vic od zweisteina!!
a nije ga na kraju ispricao. Cvajstajn, daj reci vic! :)
zweistein
28-08-2002, 08:41
Originally posted by marko.radelic
a nije ga na kraju ispricao. Cvajstajn, daj reci vic! :)
A evo...
Provodila se anketa koliko se ko seksa na kojem fakultetu i šta su im najveci problemi u obavljanju navedenog. Rezultati su sljedeći: MEDICINA -Imaju gdje, imaju s kim -ali kada? FER -Imaju gdje, imaju kada - ali s kim? FILOZOFSKI - Imaju gdje, imaju kada, imaju s kim -ali čemu sve to?
hehehehehhe:D
bas je dobro kad s vremena na vrijeme uskrsnu stari dobri vicevi jer mi se cini da su novi sve bezvezniji
zweistein
28-08-2002, 17:31
Originally posted by klo-klo
hehehehehhe:D
bas je dobro kad s vremena na vrijeme uskrsnu stari dobri vicevi jer mi se cini da su novi sve bezvezniji
Definiraj "noviji" jer ja nisam cuo novi vic vec duuugo vremena... Sve se svodi na ponavljanje starih :(.
Evo jedan zgodan vic da opovrgne vašu teoriju da su novi vicevi bezvezni:
Gledao bin Ladenov sin snimku avionskih napada na SAD i kaze svome taji: "Joj tajo, kakav je ovo strašan film?!" A tata će mu na to:"To nije film, to je SERIJA!"
cyberphere
29-08-2002, 23:28
:D :D :D :D :D :D
E ovaj je dobar
zweistein
30-08-2002, 08:22
Originally posted by Josip
Evo jedan zgodan vic da opovrgne vašu teoriju da su novi vicevi bezvezni:
Gledao bin Ladenov sin snimku avionskih napada na SAD i kaze svome taji: "Joj tajo, kakav je ovo strašan film?!" A tata će mu na to:"To nije film, to je SERIJA!"
To nije novi vic :(.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.