View Full Version : Pomoč pri promociji stranice
Bok,, napravio sam stranicu na adresi www.cro-riders.com , najteze mi je promovirat site pavas molim za pomoc, gdje? kako? kuda? prmomovirati stranicu?
Prijavi na tražilice....prtljaj po tematskim stranicama....plačaj hostanje bannera...plačaj štampanje i offline letaka i slično....stavi naljepnicu na auto i slično...
MASTER ATTACK!!!! :grem:
lako to reci,, ali nije lako napravit,, moze neki malo jasniji odgovor
excalibur
19-04-2005, 22:39
pokusaj naci jos neki sajt, gdje ima tvoje ciljane publike, pokusaj se doogovriti sa adminom tog sajta da razmijenite banner, reklamiraj se i na forumimam ako je dozvoljeno gdje se okuplja tvoja ciljana publika
uzalud tebi zakup bannera na monitoru ili indexu, kad tamo ne zalazi tvoja ciljana publika, samo tamo gdje njih ima ti se isplati oglasavati, rekamiraj se i na njuzama malo
Zelenko Marijan
19-04-2005, 23:20
Upiši u google 'tražilice', 'katalozi', 'web katalozi', 'popis linkova'... i sl. i redom prijavljuj stranicu na mnogo stranica posvećenih slanju prometa na druge stranice. Ako ih prijaviš samo na 30 i svaki dan ti dođe samo 2-5 posjeta s jednog kataloga to ti je već 60-150 posjeta dnevno, a tada kad imaš već neki promet možeš se mijenjati za linkove, bannere, banner rotatori...
pa de mi reci neke od stranica koje su posvečene slanjem korisnika na druge stranice
excalibur
20-04-2005, 14:26
kreni od toga da upises svoj sajt u sve trazilice i web imenik (www.hr www.iskon.hr)
imas veliki popis trazilica i linkova za upis na http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=5030
<[cyber]>
21-04-2005, 21:56
pa de mi reci neke od stranica koje su posvečene slanjem korisnika na druge stranice
:0dipretr:
Napravi jedan banner primjer 240x60 ja ću ti je postaviti besplatno par dana na svoj sajt dnevno imam od 40.000 do 50.000 posjeta pa će vjerovatno nekoga zanimati i tvoj sajt. Pošalji na pm ili posjeti www.croteam-sat.org/aploud/index.php
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.