PDA

View Full Version : website i search engine

daspei
13-04-2005, 19:44
Ovako, radi se o osobnoj web stranici i zeljela bih kada se ode na neki od search engina i upise ime i prezime da se link stranice izbaci u rezultatitma...metatagove sam stavila iako sam cula da oni bas i ne pomazu..

Ibiza
13-04-2005, 20:05
Pomoglo bi da si stavila link stranice da možeš dobiti konkretan savijet.
Inače ako si sve uredno napravila ostavi linkove na katalozima i pretraživaćima (obično imaju neki link 'add url') i samo treba strpljenja dok se pojavi...

daspei
13-04-2005, 20:11
Pomoglo bi da si stavila link stranice da možeš dobiti konkretan savijet.
Inače ako si sve uredno napravila ostavi linkove na katalozima i pretraživaćima (obično imaju neki link 'add url') i samo treba strpljenja dok se pojavi...

Radi se konkretno o sajtu jednog sportasa pa bi bilo pozeljno kada se upise njegovo ime da se izbaci stranica. Napomena, za njegovo ime i prezime postoji samo 1 jedini rezultat u trazilici gdje se spominje puno ime i prezime ovo ostalo su sve stranice nevezane uz njega, cisto stranice sa popisom kojekakvih prezimena i imena nevezanih uz sport. Stranica je jos u doradi pa ne zelim objavljivati link.

Eves
17-04-2005, 01:06
i naravno, njegovo ime mora da bude na sajtu kao text (a ne napisano na slici kao sto sam jednom video)

sinisaa
17-04-2005, 09:38
Stranica je jos u doradi pa ne zelim objavljivati link.

neka se stranice zove imenom sportaša
neka stranica ima kavlitetnog sadržaja
neka bude povezana linkovima sa drugim stranicama sportaša
neka pude povezana sa sportskim stranicama
- i samo jednom napiši link evo možeš i na ovim stranicama, pričekaj koji dan i googlaj

ali neka link bude objavljen prije...pa ćeš imati i više dobrih savjeta...ovako svi više manje gađamo na slijepo....evo obečajemo da ćemo bit dobri i samo konsturuktivne kritike davat...i mi smo jednom bili tamo gdje si ti sad..iskoristi to