View Full Version : Prodajem: KEYBOARD star 10 godina
da, kao sto ste vidjeli u naslovu, prodajem KEYBOARD star cca 10 godina.. mozda vise, mozda manje..
fali samo jedan gumb, slova su lagano izbljedljela ali se vide vecinom (osim slova o). starinskog dizajna ("veca tipkovnica sa "vecim" tipkama").. dok tipkate osjeti se da je istrosena i puno koristena..
SAMO ZA: prave decke:), hakere, vrhunske programere ili okorjele informaticare. :pc:
iako na ovom forumu nema previse clanova koji zadovoljavaju te uvjete, mozda ovo mjesto nije pogodno za prodaju, ali...
:doki:
moderatori???
ne radi pc smajli
cybermaster
17-07-2002, 11:46
I koja je "cijena"??
cybermaster
17-07-2002, 20:02
35 i kupujem
Originally posted by cybermaster
35 i kupujem ma nema sanse.. vrijedi barem duplo..
Originally posted by tin
ispod 50$ nedam:cool:
ma daj :D
Za 50$ mogu kupiti 5 jeftinih, ili 2 mrvicu bolje u Wal-Martu.
prave decke, hakere
Danasnji hakeri koriste vise mis nego keyboard :D :D - ako kuzis na sto mislim ;>
Originally posted by tin
ispod 50$ nedam:cool:
Ti nisi normalan. Ako ovo ozbiljno misliš onda si lud, za tipkovnicu koja je stara 10 godina nećeš dobiti više od 20 kn.
Pa u Info Gami nađeš novu tipkovnicu za 35 - 40 kn
cybermaster
18-07-2002, 11:53
Neznam sada tko je tu lud..
:D
SAMO ZA: prave decke, hakere, vrhunske programere ili okorjele informaticare. c:
ispod 50$ nedam.
cybermaster
19-07-2002, 16:57
Onda nista,ali ako se predomislis javi mi(uvije imas ponudu od 35$)
Onda nista,ali ako se predomislis javi mi(uvije imas ponudu od 35$) nema sanse.
ti imas ponudu 50$ (min)
bbsantic
19-07-2002, 18:52
Spreman sam preuzeti tipkovnicu na godinu dana. Zbog čega bi to bilo isplativo?
1) PORAST VRIJEDNOSTI :D
Pročuje li se da je tipkovnica bila kod mene, autora stranice www.bojanovastranica.tk vrijednost će joj znatno porasti. Originalni vlasnik (Tin) moći će je onda prodati po znatno većoj cijeni.
2) DODATNA VRIJEDNOST OLDTIMERAŠTVA :D
Tipkovnica tada neće imati 10, nego 11 godina, što je svrstava u oldtimere među tipkovnicama
3) SOCIJALIZACIJA TIPKOVNICE :D
Staro pravilo moje obitelji, na latinskom: "Bacere tipkovnare non est", ili u prijevodu "tipkovnice stare ne bacaj" obrazlaže da doma imamo već hrpu starih i manje starih tipkovnica koje bi joj pravile društvo. Ne samo da se ne bi osjećala usamljeno, nego bi možda i našla slovo koje joj fali.
4) NETROŠIVOST :D
Kako mi takva tipkovnica uopće ne treba, ne bih je koristio, tako da bi ostala u istom stanju kao i sad. Ja zapravo nudim idealnu uslugu besplatnog skladištenja za razdoblje od godinu dana.
Originally posted by bbsantic
Pročuje li se da je tipkovnica bila kod mene, autora stranice www.bojanovastranica.tk vrijednost će joj znatno porasti. Originalni vlasnik (Tin) moći će je onda prodati po znatno većoj cijeni.
Tipkovnica tada neće imati 10, nego 11 godina, što je svrstava u oldtimere među tipkovnicama
Staro pravilo moje obitelji, na latinskom: "Bacere tipkovnare non est", ili u prijevodu "tipkovnice stare ne bacaj" obrazlaže da doma imamo već hrpu starih i manje starih tipkovnica koje bi joj pravile društvo. Ne samo da se ne bi osjećala usamljeno, nego bi možda i našla slovo koje joj fali.
Kako mi takva tipkovnica uopće ne treba, ne bih je koristio, tako da bi ostala u istom stanju kao i sad. Ja zapravo nudim idealnu uslugu besplatnog skladištenja za razdoblje od godinu dana. zanimljiva ponuda, ali, ne hvala za sada.
da ju koristis onda mozda da, ali samo da stoji - ne! ;)
Kako mi takva tipkovnica uopće ne treba, ne bih je koristio, tako da bi ostala u istom stanju kao i sad. Ja zapravo nudim idealnu uslugu besplatnog skladištenja za razdoblje od godinu dana.
Mudro zboriš.... :cool:
cybermaster
20-07-2002, 12:21
bbsantic uvijek mora nesto provaliti!
ja nudim 10 kuna! :D :D :D :D
Ak' hoćeš uzmi! :p :p
Originally posted by spyder
Ti nisi normalan. Ako ovo ozbiljno misliš onda si lud, za tipkovnicu koja je stara 10 godina nećeš dobiti više od 20 kn.
Pa u Info Gami nađeš novu tipkovnicu za 35 - 40 kn
No comment na ovo... :(
cybermaster
20-07-2002, 19:35
Ma najbolje ti to stavi u plavi oglasnik da ne trosimo prostor ovdje!!
DA NAPOMENEM:
OVAJ FORUM SE ZOVE KUPUJEM::TRAŽIM::PRODAJEM ...
Originally posted by avetma
DA NAPOMENEM:
OVAJ FORUM SE ZOVE KUPUJEM::TRAŽIM::PRODAJEM ... hvala..
cybermaster
21-07-2002, 20:59
Pa izgleda da jedini ti ante nisi shvatio da je ovo sala!Pa tko ce jos kupiti tipkovnicu(sa onakvim opisom) za 50 dolara,da je bar kuna,ali dolara..
Pa izgleda da jedini ti ante nisi shvatio da je ovo sala!Pa tko ce jos kupiti tipkovnicu(sa onakvim opisom) za 50 dolara,da je bar kuna,ali dolara..
Očito je da ti nisi shvatio da se i ja šalim!
Vidiš li koji sam smajli staio pokraj posta?!?
neću dalje govoriti jer mi se ne da više odgovarati na ovakve postove...
Meni se cini da je najvise nasjeo, da ne recem najgluplji ispao, Spyder s onim svojim jedinim postom a kad je shvatio vise se nije ni javljao!! :)
P.S. Sad ce se on poceti svadati HEHEH
E pa neću se svađati, jer mi se neda, ;-))), ali rekao sam "ako misliš ozbiljno, onda si lud ..."
Prvo sam shvatio kao ozbiljno, jer u prvom postu nije stavio niti jedan smile, a još k tome post je stavio u forum Prodajem, Kupujem ...
:smije: HAHAHAH
Posto je proslo jos vremena, tipkovnica nije prodana, a cijena je jos porasla.
100$.
Originally posted by tin
Posto je proslo jos vremena, tipkovnica nije prodana, a cijena je jos porasla.
100$.
A da se potpišeš na nju? Uz neku malu posvetu vrijedila bi bar još 100$ više :cool:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.