View Full Version : cjb.net i konfiguracija chat-framea
cybermaster
16-07-2002, 12:06
Jel zna mozda netko zasto kod nekih koji imaju domenu cjb.net(kao kracu addressu) bude dole u dnu novi frame s chatom,a kod nekih ne??
u opcijama iskljuci "chat" kada se registriras..ili ako vec jesi odi tamo i u account i iskljuci to.
cybermaster
16-07-2002, 14:22
Hm...hvala..
:zhuja:
A valja li njihov chat? Cuo sam da cesto pravi probleme?
cybermaster
26-07-2002, 15:37
Ma nije vazno jel valja(ali valja) kada glupo izgleda imati frame na dnu stranice sa chatom,gdje si to jos vidio ?(osim na cjb.net)
Osobno ne volim kada mi na "silu" uvale chat u donji frame!
Meni inače framei idu na živce ali posebno kada su dolje!
Originally posted by avetma
Meni inače framei idu na živce ali posebno kada su dolje!
Da, ali nekad mogu da budu *veoma* korisni! Naravno, sve to treba pazljivo koristiti, inace web-sajt moze da postane pretrpana gomila (primer: http://home.drenik.net/znnet/mws/html/frames/framz/index.html)
[uzgred, jedno malo pitanje: ispod mog nick-a sada stoji potpis "cugine"? Sta to znaci? Nesto kao pocetnik, newbie ili slicno tome?]
[uzgred, jedno malo pitanje: ispod mog nick-a sada stoji potpis "cugine"? Sta to znaci? Nesto kao pocetnik, newbie ili slicno tome?]
Eh, to pitanje se svakih tjedan-dva ponavlja. Ajde malo proroštaj po arhivi.
Originally posted by sinisa
Eh, to pitanje se svakih tjedan-dva ponavlja. Ajde malo proroštaj po arhivi.
Ok, nasao sam... Izvinjavam se sto sam to pitao - mislio sam da je to neka novija hrvatska rec, a bilo mi je cudno sto mi ne zvuci hrvatski... A citam i BUG i PC Chip, a tu rec tamo nisam nikad nasao... (nadam se da ovo nece nikoga uvrediti!) Pozdrav svima! :doki:
ma cjb.net ti nevalja ..bar meni
imas premalo prostora...ne ni stavit 20tak str..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.