PDA

View Full Version : tehnologije budućnosti (ili sadašnjosti, kako kome)

Kongi
15-07-2002, 22:19
hm...
mozda ameri ne placaju na vrijeme, ali su zato ipak 1001 godinu ispred nas.

http://webevents.broadcast.com/wsp/index.asp?nEventId=1539

Gornji link je prezentacija o xml sigurnosti i prezentira sve što ja osobno mislim da je web. Frajer ti priča priću, slideovi se sami od sebe premjšatju kada trebaju, možeš postaviti pitanje (ukoliko se radi o live prijenosu)...

Nema lude teške grafike koja će me kak ti privući svojom ljepotom i nadarenošću autora. CONTENT+CONTENT+CONTENT=LOVA I POSJETITELJI je u ovom slučaju dobitna formula.

A da o brzini učitavanja ne govorim. Znao sam čekati duže da mi se otvori neki flash intro koji sam po sebi nije ničemu služio.

U svakom slučaju, ako želite naučiti nešto novo....

višnja
28-07-2002, 12:51
eh, sad više ne radi link :-) Prekasno sam se sjetila pogledati ga :-)

centio
28-07-2002, 15:31
Kako ne radi? Ajd, klikaj jos po tom linku!:)

tin
28-07-2002, 15:43
Originally posted by centio
Kako ne radi? Ajd, klikaj jos po tom linku!:) da, sad radi, ali kad je visnja napisala da ne radi isto sam probao i nije radilo..

zweistein
28-07-2002, 16:39
Heh, lako je to Amerima kad vecina ima stalnu vezu (i brzu vezu) pa mogu biti 40min. na netu da to pogledaju... Ja ne mogu... Samo sam pregledao prvih par slideova i cuo o cemu se radi. Ovakav nacin prezentacije mi se jako svidja. Imas jos? :)

Kongi
29-07-2002, 17:03
ono, brzina veze nije uopće potrebna. Ovo mi je radilo savrseno sa 56k vezom. A da je mozda skupo, to stoji, al znam provesti satima na netu skidajuci neki progi koji zapravo necu nikada koristiti, tako da....

Za još sličnih "prezentacija" nisam čuo, ali ako naleti koja javit cu

zweistein
29-07-2002, 19:35
Originally posted by Kongi
ono, brzina veze nije uopće potrebna. Ovo mi je radilo savrseno sa 56k vezom. A da je mozda skupo, to stoji, al znam provesti satima na netu skidajuci neki progi koji zapravo necu nikada koristiti, tako da....

Za još sličnih "prezentacija" nisam čuo, ali ako naleti koja javit cu

Ma, dobro, ja sam mislio na to da imaju stalne veze i nije im bed da li ce provesti 2 ili 22 sata na netu :). A ako slucajno naletis na jos koju takvu prezentaciju, slobodno javi.

Vidio sam da Microsoft ima takvih stvari, bas sam bio u skoli jedan dan malo trosio lovu i malo pogledao... bilo je nesto opcenito o .Net. Malo potrazite jer se ne sjecam URL-a...