PDA

View Full Version : maxipoint


cybermaster
13-07-2002, 22:39
Jel zna iko o cemu ovi briju na www.maxipointservers.net (http://www.maxipointservers.net)

marko
22-07-2002, 00:19
maxipoint je super hosting...
ovo je hrvatski sajt: http://hr.maxipointservers.net

i ako samo kod njih registriras domenu imas besplatni hosting bez banera sa brdo pro funkcija kao ASP, PHP, MySQL, XML, SSL, SSH, WAP itd.

cybermaster
22-07-2002, 00:26
Ako sam te razumio kod njih treba reg. domenu i kao bonus dobijem hosting sa svim tim pogodnostima??
Koliko je domena(kn) i kojeg tipa??

tin
22-07-2002, 16:14
Originally posted by cybermaster
Ako sam te razumio kod njih treba reg. domenu i kao bonus dobijem hosting sa svim tim pogodnostima??
Koliko je domena(kn) i kojeg tipa??


http://hr.maxipointservers.net

zweistein
22-07-2002, 17:29
Originally posted by marko
maxipoint je super hosting...
ovo je hrvatski sajt: http://hr.maxipointservers.net

i ako samo kod njih registriras domenu imas besplatni hosting bez banera sa brdo pro funkcija kao ASP, PHP, MySQL, XML, SSL, SSH, WAP itd.

Ako se ne varam, oni vrte *nix za svojim serverima, a ASP na *nixima mi zvuci kao jako jadno rjesenje... XML? Pa XML je pitanje browsera, a ne servera. Ako govorimo o XML parseru, onda je to vec nesto drugo...

cybermaster
22-07-2002, 19:24
Pa kakvu oni zaradu imaju tu!!(gotovo nikakvu)

zweistein
22-07-2002, 19:27
Originally posted by cybermaster
Pa kakvu oni zaradu imaju tu!!(gotovo nikakvu)

Od domena... Za domenu im platis 24$...

torpediratcute
24-07-2002, 01:30
...ali piše da je transfer domena besplatan

avetma
24-07-2002, 10:49
Originally posted by torpediratcute
...ali piše da je transfer domena besplatan
besplatan e ...:D

cybermaster
24-07-2002, 11:02
Nesto je tu sumljivo!sada ispada da si preneses domenu besplatni i dobijes jos free web hostng sa svim mogucim podrskama da ne nabrajam)
Sumljivo!!!

Goow
24-07-2002, 11:07
Ma oni su toliko SPAM mailova poslali da uopće ne želim znati kakvi su...
I to baš od nekog "Marka" sam dobivao mailove...(ovaj iznad???)..koji mi je preporučivao taj hosting nekoliko puta bez da ga je itko išta pitao. Kakva dobra duša. :D :D

avetma
24-07-2002, 11:17
Zanima me što Marko kaže!

basko
24-07-2002, 12:06
Besplatan je transfer, ali moraš odma platiti produživanje domene za jednu godinu kod njih..

zweistein
24-07-2002, 12:32
Originally posted by basko
Besplatan je transfer, ali moraš odma platiti produživanje domene za jednu godinu kod njih..

Ovo me nekako podsjeca na Microsoft... Kupis Win2000 pa nemres instalirat ovaj Microsoftov program, nemres instalirat onaj Microsoftov program, pa moras upgradeati :).

Zeljko
24-07-2002, 12:44
Originally posted by zweistein


Ovo me nekako podsjeca na Microsoft... Kupis Win2000 pa nemres instalirat ovaj Microsoftov program, nemres instalirat onaj Microsoftov program, pa moras upgradeati :).

ovaj tvoj post nema bas nikakve veze sa gornjom temom.. malo si fulao topic o raspravljanju u vezi ms-a:D

zweistein
24-07-2002, 15:13
Originally posted by jake


ovaj tvoj post nema bas nikakve veze sa gornjom temom.. malo si fulao topic o raspravljanju u vezi ms-a:D

Ma dobro, ali samo sam rekao da me podsjeca na to... Nisam htio zapoceti nikakvu raspravu u vezi MS-a... :). Samo asocijacija, OK?

cya

::thebos::
24-07-2002, 16:15
Z znate li vi tko je marko?? Marko je zapravo spyder i to sam skužio prije nekoliko mjeseci kada sam dobio spam za taj hosting sa emaila spyder@net.hr . On dobi proviziju za svaku budalu koja nasjede na taj "savršeni" hosting. Vjerujte iz iskustva (ne mog) znam da je taj hosting užasno loš.

spyder
24-07-2002, 16:40
Da sam bliže zveknuo bih te po toj mutavoj tintari .... Kao prvo od kud tebi da si od mene dobio mejl. Ja se ne prestavljam na drugim mjestima pod drugim imenom nego se svugdje potpisujem spyder.

Baš bih volio vidjeti taj mejl koji si ti dobio od mene. Inače ja adresu spyder@net.hr više ne koristim jer mi svakodnevno dolazi oko 100 mejlova (SPAM naravno), a Iskon free servis nema nikakvu zaštitu protiv spama kao npr. Yahoo.

Inače ja s MaxiPointServers nemam apsolutno ništa, jer možeš pitati kruheka, razgovarali smo na IRC-u i baš sam ga pitao o MaxiPointu, on mi je rekao da su spameri.

Čak se začudio kad sam mu rekao da nisam primio niti jedan e-mail od njih.

Molim te prije nego me optužiš za nešto, daj malo izvidi situaciju. Mogao si me jednostavno mejlati. A s adrese spyder@net.hr nisi primio SPAM, osim ako još netko koristi taj acc.

::thebos::
24-07-2002, 16:49
Da a ćiji je onda ihost.averi.hr ????????????

Goow
24-07-2002, 18:39
Originally posted by ::thebos::
Z znate li vi tko je marko?? Marko je zapravo spyder i to sam skužio prije nekoliko mjeseci kada sam dobio spam za taj hosting sa emaila spyder@net.hr . On dobi proviziju za svaku budalu koja nasjede na taj "savršeni" hosting. Vjerujte iz iskustva (ne mog) znam da je taj hosting užasno loš.

hm...Ima smisla.

Ne kažem da je to Spyder ali Marko je najvjerojatnije među nama. Čim je postavljen topic, evo Marka sa svojim 1. postom na forumu... nije li to čudno? baš je sad naletio... :)

Uglavnom ne treba se zamarati, svaki webmaster može vidjeti da je mutna stvar taj savršeni hosting.

tin
24-07-2002, 19:42
Originally posted by ::thebos::
Da a ćiji je onda ihost.averi.hr ????????????

da na tom threadu sam ga i ja pitao dal to on salje SPAM pa se nije javljao ;)

cyberphere
24-07-2002, 20:50
Pa koliko sam ja primjetio netko šalje spamove većini članova na ovom forumu

torpediratcute
24-07-2002, 23:14
Mora raditi. Evo pogledaj ihost.averi.hr, ja sam ovo radio i sve stranice su s .asp exstenzijom iako ne koriste ništa od server side, početna se također zove index.asp.


Originally posted by spyder

Inače ja s MaxiPointServers nemam apsolutno ništa , jer možeš pitati kruheka, razgovarali smo na IRC-u i baš sam ga pitao o MaxiPointu, on mi je rekao da su spameri.


...nećeš sad valjda reć da si ihost radio za nekog drugog :)

Goow
24-07-2002, 23:31
Originally posted by torpediratcute

...nećeš sad valjda reć da si ihost radio za nekog drugog :)

:D
Zna da je šljam pa se predstavlja lažnim imenom :D
E spyder, spyder... opaki si igrač :D

A ovdje smo svi sami policajci. Lopove nemaš gdje :D

spyder
25-07-2002, 07:35
Ja sam veoma uvrijeđen ;-)). Kao prvo iHost sam radio ja, to je točno i ja sam trebao biti njihov affiliate partner. Što znači da sam ja trebao njima nabavljati korisnike, koji bi se regali preko mojeg broja.

Prije negoli postaneš affil. partner s MaxiPoint-om moraš im poslati mejl da bi dobio taj kod pa da možeš nabavjati im klijente, što sam i učinio prije jedno cca. 2 mjeseca, pošto ja nisam dobio taj kod nisam im mogao nabaviti niti jednog korisnika, nikada mi nisu odgovorili, te sam jedostavno odustao od toga, a i u međuvremenu mi je kruhek na IRC-u rekao da su spameri.

Eto ...

avetma
25-07-2002, 09:50
A gdje su "šefovi" da provjere?!?:D :D

Goow
25-07-2002, 12:16
Originally posted by avetma
A gdje su "šefovi" da provjere?!?:D :D

A što to da provjere molim te?

cybermaster
25-07-2002, 14:39
Pa dajte smirite se,sa maxpointa ste otisli na spam,pa onda malo napali spydera..hm..!
PEACE !

avetma
26-07-2002, 15:31
Originally posted by cybermaster
...
PEACE ...
in the world! :D