View Full Version : Posjetioci
Našao sam na nekim engleskim sajtovima više vrsta oglašavanja. Uopče ih ne kužim koji je kakav, pa ako bi mi mogli objasniti.
exit visitors
popunder visitors
bulk traffic
exit-> kada posjetitelj npusti tvoj ili neciji drugi sajt preusmjerava se na neki odreden sajt
popunder->otvori se prozor s nekom novom stranicom
bulk-> to sam znao al sam zaboravio
Ovo što si napisao za popunder, nije to možda popup? I, exit, kak se to realizira?
ljepo. prijavis se kod neke takve tvrtke. stavis njihov kod na stranicu. i kad netko napusta tvoju stranicu (tj. ide na neku stranicu koja nema tvoju domenu) preusmjeri se na sponzoriranu stranicu.
nebih osobno preporucio. zivcira ljude
popu under je slično popupu, samo manje živcira (ali živcria) jer fokus ostane na trenutnom prozoru, a reklamu (site) vidiš tek kad zatvoriš prozor...
marko.radelic
27-03-2005, 19:16
exit visitors
popunder visitors
bulk traffic
Pretpostavljam da pod bulk traffic misle na posjetitelje koji su dovedeni na stranice spamom ili nekim drugim nacinom gdje su: a) nasanjkani i b) interes za sadrzaj stranice na koji su dovedeni im je 0
Visitori dofurani na prva dva nacina su isto tako nevrijedni, jer su na stranicu dosli prisilno, bez da ih tema na njoj interesira...
uglavnom. bolje ti je da se time ne bavis. ima puno boljih nacina za zaradu.
bulk je valjda kada kupis od nekog recimo 1000 visitors i slicno
mastersinke
30-03-2005, 05:04
bulk je valjda kada kupis od nekog recimo 1000 visitors i slicno
I brijem da ih dobiš u običnoj plastičnoj vrećici bez popratnog materijala! :)
dobis ti te posjetitelje. ali od njih nikakve koristi jel to nisu ciljani posjetitelji
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.