View Full Version : CRC Error...
lista155
12-07-2002, 00:54
...skinuo sam program s neta, nije uopće bitno koji, i sad pri instalaciji dobivam "CRC Error". Zna li netko o kakvom je eroru riječ i kako ga riješiti?
bbsantic
12-07-2002, 11:08
<b>Nisam siguran</b>, pretpostavljam da se radi o pogrešci kod dekompresije, koja se ne može popraviti.
zweistein
12-07-2002, 11:44
Originally posted by lista155
...skinuo sam program s neta, nije uopće bitno koji, i sad pri instalaciji dobivam "CRC Error". Zna li netko o kakvom je eroru riječ i kako ga riješiti?
Probaj downloadati program ponovno, sa neke druge lokacije.
lista155
12-07-2002, 19:57
...nakon podužeg traženja odgovora po svim mogućim help-fileovima i forumima, došao sam do definitivnog i konačnog rješenja: downloadaj ponovo. Ne postoji način kojim se to može popraviti, jedino se može ponovno skinuti.
A što ako je file poveći, a ti imaš Soft56k modem...
A što ako je file pokvaren već na serveru...
Ne znam..
zweistein
12-07-2002, 21:01
Originally posted by lista155
...nakon podužeg traženja odgovora po svim mogućim help-fileovima i forumima, došao sam do definitivnog i konačnog rješenja: downloadaj ponovo. Ne postoji način kojim se to može popraviti, jedino se može ponovno skinuti.
A što ako je file poveći, a ti imaš Soft56k modem...
A što ako je file pokvaren već na serveru...
Ne znam..
Jel' ja to naslucujem da je netko skinuo jedan JAKO veliki program i onda mu se nije htio pokrenuti? BTW, file je vjerovatno pokvaren na serveru - probaj sa nekog drugog.
ne mora biti da je pokvaren na serveru. Meni se znalo desavati da skinem neki font koji je zazipan i nemrem ga otvoriti, pa ga zbrisem i ponovo skinem s iste lokacije i opet sljaka.
... eh da, jednom mi se desilo da sam skidao pjesmu koja traje 4:18 min., a on mi je skinuo isto tu pjesmu, samo što je trajala oko 1 min (bilo mi je sumnjivo kak se tak brzo skinula no kada sam poslušao ... puf !), zatim sam je skinuo s iste stranice na istom linku i sve je skinuo dobro ....
... a u ovom slučaju neznam zbilja što je uzrokovalo grešku ... BTW koliko ima Megi program
lista155
13-07-2002, 21:08
...ne, skinuo sam program, ali ne kao jedan veliki file, nego puno malih. Samo je mali dio tih fajlova pokvaren, ali nema načina da doznam koji...file ima 2 MB
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.