View Full Version : Particija i Win98
Pokusavam instalirati na mašinu na kojoj je bio win98, win xp, a prije toga formatirati c:
Imam brdo nekih MP3-ja koje bi volio smjestiti u jednu particiju tako da mi to ne ode prilikom formairanja c:
Downloado sam partition magic ali demo mi ne dava opciju nego samo da vidim funkcionalnost softwarea i to je to. Ima li tko ideju.
priključi drugi hard disk (ako imaš) ili od prijatelja pa prebaci....
teorijski (nisam probo)
ovja program koristi kako bi od neke mape napravio virtualni hard disk. znaci dobit ces slovo za tu mapu poput D: i ponasat ce se poput diska
mozda ces moci formatirati hard disk (recimo C:) a da ti se ta mapa (D:) ne dira.
nisam siguran ali ako oces pokusati tu ti je link MountVD (http://www.dziweb.com/index.php?file=177)
teorijski (nisam probo)
ovja program koristi kako bi od neke mape napravio virtualni hard disk. znaci dobit ces slovo za tu mapu poput D: i ponasat ce se poput diska
mozda ces moci formatirati hard disk (recimo C:) a da ti se ta mapa (D:) ne dira.
nisam siguran ali ako oces pokusati tu ti je link MountVD (http://www.dziweb.com/index.php?file=177)
Hvala
Nope, doktore, neće ti to raditi. Nemoj to raditi, izgubit ćeš datoteke. Direktorij je i dalje direktorij. To što se prikazuje kao logički disk je samo trik izveden pomoću drivera - softvera.
Ja bih uvijek prpario koristiti partition softver na disku koji radi i optao bih da nabavim drugi hard disk.
Možda je ovo trenutak da si opravdaš zašto bacaš lovu tu DVD pržilicu na koju dulje vremena bacaš oko? :)
Ti kao 4.razred gimnazije bi trebao znati što znači formatirati disk!?
Kako ti to misliš da se može formatirati disk a da jedan folder ostane?
@doktor
Ili posudi nečiji disk na sat vremena ili kupi DVD +/-RW kao što je tsereq rekao :)
Pokusavam instalirati na mašinu na kojoj je bio win98, win xp, a prije toga formatirati c:
Imam brdo nekih MP3-ja koje bi volio smjestiti u jednu particiju tako da mi to ne ode prilikom formairanja c:
Downloado sam partition magic ali demo mi ne dava opciju nego samo da vidim funkcionalnost softwarea i to je to. Ima li tko ideju.
Halo djomla .. kako brat ??? Imas li Partition Magic ... pa naravno da imam :)
Ko zna koja ti je verzija Partition Magica ... u glavnom sa njime uredno napraviš particiju koju zelis .. prebacis mp3ce na tu particiju i miran :)
I nema se smisla zezati ni sa CDovima ni ostalim kad PMagic to uredno napravi bez ikakvih prolbema. Nikad nisam s njim izgubio podatke ili nesto slicno.
ja kosritim partition magic 8. i ja sam napravio particiju s njim. skini ga negdje s neta. nemas ogranicenja
wolf1000
18-03-2005, 22:34
Imas partition na Hirens boot cd-u,bootaj,probaj,meni uspjelo (bez gubitka podataka),sretno
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.