View Full Version : Koliko kosta banner !!!
imam stranicu na koju mjesecno dodje oko 2000 jedistvenih posjetitelja i oko 50 000 ostalih posjetioca pa me zanima kada bih dozvolio nekome da se reklamira na mojoj stranici koliko bi jedan banner na index page kostao okoprilike?? za mjesec dana
hvala hrvatski majstori !! :zbogom:
Zar niko ne surrfa nEDJELJOM ??? :gitara:
crodream
13-03-2005, 20:22
onoliko koliko uspiješ uvalit:), no nemaš baš neku posjetu posebnu, možda 50kn mjesečno
cek imas 2 000 unique posjetitelja, i 50 000 drugih? tu nekaj ne stima?
nisam siguran bas za ukupno posjtitelja ali unique mjesecno je sigurno 2000
cek imas 2 000 unique posjetitelja, i 50 000 drugih? tu nekaj ne stima?
nisam siguran bas za ukupno posjtitelja ali unique mjesecno je sigurno 2000
crodream
13-03-2005, 22:15
to su hits-i vjerojatno
koliko vrijedi ???
onaj drugi broj zaboravi....ako npr. imaš site o održavanju kožne obuće taj banner možeš prodat ljudima :
a) koji su vezani uz djelatnost npr. prodaju cipele, sredstva za čišćenje obuće
b) koji nisu vezani uz djelatnost - velike kampanje osig. društava, banaka ili sl.
c) koji nisu vezani ni uz djelatnost niti imaju kampanje na netu
a) - najveća zarada je r je i najveći interes
b) - ako ih uloviš super...al CRO osiguranju ne trabju posjete iz Nepala već iz HR
c) to je najslabije
dakle traži one oglašivaće koji su ti vezani uz sadržaj..oni će sigurno najviše platiti
eh sad 2000 jednistvenih na 30 dana čini oko 70 posjeta dnevno...i neka njih 20% kline i ode na tu stranicu to je 14 komada dnevno.......a to je ništa...evo npr. Adriatica ima više od 70 000 jednistvenih dnevno........i kaj sad njim znači tvojih 14
baš ništa
koji je site u pitanju ???
koliko vrijedi ???
onaj drugi broj zaboravi....ako npr. imaš site o održavanju kožne obuće taj banner možeš prodat ljudima :
a) koji su vezani uz djelatnost npr. prodaju cipele, sredstva za čišćenje obuće
b) koji nisu vezani uz djelatnost - velike kampanje osig. društava, banaka ili sl.
c) koji nisu vezani ni uz djelatnost niti imaju kampanje na netu
a) - najveća zarada je r je i najveći interes
b) - ako ih uloviš super...al CRO osiguranju ne trabju posjete iz Nepala već iz HR
c) to je najslabije
dakle traži one oglašivaće koji su ti vezani uz sadržaj..oni će sigurno najviše platiti
eh sad 2000 jednistvenih na 30 dana čini oko 70 posjeta dnevno...i neka njih 20% kline i ode na tu stranicu to je 14 komada dnevno.......a to je ništa...evo npr. Adriatica ima više od 70 000 jednistvenih dnevno........i kaj sad njim znači tvojih 14
baš ništa
koji je site u pitanju ???
sajt je religioznog sadrzaja i listiran je na google na trecem mjestu i provjerio sam da ima oko 460000 ulaza mjesecno a jedinstvanih oko 2000
ma bolje ti nama fino reci koji je to site...
imam stranicu na koju mjesecno dodje oko 2000 jedistvenih posjetitelja i oko 50 000 ostalih posjetioca pa me zanima kada bih dozvolio nekome da se reklamira na mojoj stranici koliko bi jedan banner na index page kostao okoprilike?? za mjesec dana
hvala hrvatski majstori !! :zbogom:
Link; http://www.logit.hr/internet_promocija/index.php#banneri
P.S. (Napomena za zlobnike)
Obzirom da nije moja stranica, onda nije niti reklama...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.