View Full Version : Prodaje se nova-godina.com domena za milion $
marko.radelic
03-03-2005, 16:37
tocnije kuna, ali cijena je jaka, sta je je :cool:
Dakle, domenu nova-godina.com i njene inacice u drugim ekstenzijama mozete kupiti za 1.000.000,00 HRK.
http://aukcije.biz/item.php?id=10449
ps.
Volio bih cuti komentare Techna, Daxa, i ostalih sto su malo vise u domenama :)
brijem da nikada nece dobiti tih miljun kuna za takvu domenu. kao prvo domena nije nista posebno. vecini velikih stranica i tvrtakama ne bi pristajala
marko.radelic
03-03-2005, 17:40
brijem da nikada nece dobiti tih miljun kuna za takvu domenu. kao prvo domena nije nista posebno. vecini velikih stranica i tvrtakama ne bi pristajala
Pa normalno da nece, da svijecom trazi ne bi nasao kupca koji bi i 10,000 kn htio dati za to.
Valda je rijec o sali...
Šta bi tražio da može imati nova-godina.hr?
Ali ne treba zaboraviti da ova domena nije samo za RH...
Da ali nece ti doci jedan svab i nuditi 1 000 000 kn za domenu za koju nezna sto znaci, dakle....
domena je na hrvatskom jeziku (paše još za par nama susjednih država i to je to)
to je pretjerano.com pa ima nekoliko tona slodobodnih
jer gledano za pocetak.net to je ipak perverzija.net koju najobicniji trgovac.biz pokusava prodati na trziste.net i pri tome postici svoj zaradite.com na brzina.org
IMHO ili ako zeli moje misljenje.com ili prijedlog.com moze mi se javiti na privatne-poruke.com ili na privatneporuke.com pa cu mu dati jos ideja.biz savjeta
sve webdomene.net tj. sve rijeci sa domain ekstenizijom spomenute u ovom postu su na dan njegova pisanja SLOBODNE
što lako provjerite na
http://www.whois.sc
Moj komentar: ako uspiješ tu domenu prodati za milijun kuna - reci mi ime idiota koji ju je kupio :D :D :D
No ako skineš recimo 4 nule iz cijene - možda je čak i prodaš... :ljug:
marko.radelic
21-03-2005, 15:21
Moj komentar: ako uspiješ tu domenu prodati za milijun kuna - reci mi ime idiota koji ju je kupio :D :D :D
No ako skineš recimo 4 nule iz cijene - možda je čak i prodaš... :ljug:
Hehehe :ljug:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.