View Full Version : www.top-lista.com
bbsantic
09-07-2002, 23:57
Imam neka pitanja (kritike) vezano uz site www.top-lista.com S obzirom da više-manje ista ekipa vodi oba site, spreman sam ovdje izložiti kritike ako vam to odgovara.
uzalud.
ja poslao prije godinu dana, prihvatili, nista dosad ;)
:p
marko.radelic
10-07-2002, 10:05
Originally posted by bbsantic
Imam neka pitanja (kritike) vezano uz site www.top-lista.com S obzirom da više-manje ista ekipa vodi oba site, spreman sam ovdje izložiti kritike ako vam to odgovara.
Naravno!
marko.radelic
10-07-2002, 10:07
Originally posted by tin
uzalud.
ja poslao prije godinu dana, prihvatili, nista dosad ;)
:p
Pa jesam neke stvari, a neke opet ne jer nemaju smisla (stavljanje vijesti i sl. sadrzaja, ili one neke koje nisu moguce zbog softwera).
bbsantic
10-07-2002, 18:40
OK, U tom slučaju evo što meni smeta:
1) Ako prijavljujem svoju stranicu na top listu, onda moram na naslovnu stranicu staviti veliki ljubičasti banner. (Nisam proučavao detalje pa možda i griješim). U svakom slučaju meni bi puno više odgovaralo da banner mogu staviti na neku sporednu stranicu ili barem da ima više ponuđenih boja (i veličina)
2) Kategorija osobne stranice. Prvo sam bio oduševljen što postoji ta kategorija, a onda sam pogledao i shvatio da dio stranica uopće nije "osobna stranica". Tu se javlja opet isti problem kao i da ne postoji kategorizacija, jer nisu u istom položaju stranice koje predstavljaju autora (osobne stranice) i ove druge koje govore o šta-ja-znam temama tipa sex, mobiteli, vicevi i slično. To nije tema osobnih (osim ako se ne javlja kao sporedna stvar u cijeloj stranici). Moj prijedlog je izbacivanje svih stranica bez osobne tematike, ili ako je to "prestrogo" onda barem kategorizacija na čisto osobne i ove ostale.
marko.radelic
10-07-2002, 21:13
Originally posted by bbsantic
OK, U tom slučaju evo što meni smeta:
1) Ako prijavljujem svoju stranicu na top listu, onda moram na naslovnu stranicu staviti veliki ljubičasti banner. (Nisam proučavao detalje pa možda i griješim). U svakom slučaju meni bi puno više odgovaralo da banner mogu staviti na neku sporednu stranicu ili barem da ima više ponuđenih boja (i veličina)
Ne postoje nikakvi uvjeti glede postavljanja linkova ili bannera. Prijavljenim stranicama je u interesu da linkovi od t-l budu sto izlozeniji tako da vise surfera klikne i jos ih se vise dobije nazad.
Banneri su takvi kakvi jesu (mogu se koristiti i linkovi) a mogu se i napraviti vlastiti ako se zeli da ljepse pasu uz site.
2) Kategorija osobne stranice. Prvo sam bio oduševljen što postoji ta kategorija, a onda sam pogledao i shvatio da dio stranica uopće nije "osobna stranica". Tu se javlja opet isti problem kao i da ne postoji kategorizacija, jer nisu u istom položaju stranice koje predstavljaju autora (osobne stranice) i ove druge koje govore o šta-ja-znam temama tipa sex, mobiteli, vicevi i slično. To nije tema osobnih (osim ako se ne javlja kao sporedna stvar u cijeloj stranici). Moj prijedlog je izbacivanje svih stranica bez osobne tematike, ili ako je to "prestrogo" onda barem kategorizacija na čisto osobne i ove ostale.
To je posljedica prijasnje politike kada se je islo na masovno uclanjivanje siteova, sto je rezultiralo sa 1500 prijava od kojih je vise od pola bilo u krivim kategorijama i sa losim opisima ili opcenito sa stranicama koje su prelose da bi usle na Toplistu.
Odnedavno postoji kontrola upisa, a uskoro cemo napraviti reda i medju prijavljenima pa ce biti postena podjela po kategorijama.
Ne bi skodio ni redizajn sajta sto ne znaci da ovaj sad ne valja.
Originally posted by ihti
Ne bi skodio ni redizajn sajta sto ne znaci da ovaj sad ne valja.
vjerujem da ce to ipak jos malo pricekati ;)
Da top lista i ne izgleda dobro kao sto izgleda, redizajn je po meni nepotreban.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.