View Full Version : 5000 mb za $100 Godisnje
Na CmokNET.com stranici mozete pronaci naj jeftiniji Hosting.
Plan A
$100 Godisnje:
Free Domain .com .net .org .tv .us
» 5000 MB Disk Space
» 999999999 GB Monthly Bandwidth
» Yes Front Page
» Yes SSI
» Yes PHP
» Yes CGI
Plan B
$60 Godisnje:
Free SubDomain: Ime.CmokNet.com
» 5000 MB Disk Space
» Yes Front Page
» Yes SSI
» Yes PHP
» Yes CGI
Imate kakve predloge ili nesto zelite da saznate vise zamolio bi vas da mi posaljete email na Webmaster@CmokNet.com
Unapred vam se zahvaljujem i nadam se ca ce te voljeti Planove Hostinga sto vam mozem ponuditi....
Lucky HK
zweistein
09-07-2002, 11:32
Okej... Recimo da je to sto si ti napisao istinito i da ti tvrtka nece propasti u roku od mjesec dana :D...
Ja ne kuzim koja stranica zauzima 5GB na serveru? Evo, moja ima najvise 3MB, a sadrzaja joj ne fali.
(Ovdje mi pada napamet nesto ilegalno (warez, MP3?), u kojem slucaju mozes pokupiti samo sudsku tuzbu).
marko.radelic
09-07-2002, 23:04
Originally posted by CmokNET
Zanima me u kojoj je mjernoj jedinici ovaj bandwith :):D
I gledao sam ih malo, ok je cijena, ok je prostor, ali bandwith nigdje ne spominju, sumnjivo.
http://www.featureprice.com/
cybermaster
10-07-2002, 00:47
Na ovome forumu zasigurno nema nitko kome treba 5000 MB prostora za stranice,takvi se kupuju HARD DISKOVI,a ne prostor na webu!!
:cool:
Originally posted by cybermaster
Na ovome forumu zasigurno nema nitko kome treba 5000 MB prostora za stranice,takvi se kupuju HARD DISKOVI,a ne prostor na webu!!
:cool:
Tocno tako. Onima koji trebaju toliko prostora, zakupit ce dedicated server. Uostalom nekako mi ova ponuda od CmokNET-a izgleda previse nestvarna.
Pa čuj, ako želiš recimo imati najveću mp3 arhivu na svijetu, onda će ti definitivno trebati takvo nešto :D :D :D :D
... ma bolesnoća :fuj2:
Neznam sta da vam recem, samo sto znam i sto sam siguran morem vam reci da nece propasti sto posto, a u slucaju da propane dobijate nazad pare od mene...
A Bandwidth, neznam nija koji je to K****
A sto se tice Sudske Tuzbe, nema sanse da je mozem pokupiti a slucaju da je pokupim vi sotim nema te nista..
A koje stranice zauzimaju puno prostora to su stranice ko ima muzike i tako nesto slicno..
Kao na primjer sto ce moja stranica imat MP3 zato sam ja uzeo tolko prostora, jer meni se ne isplati uzimati Hard Diskovi, isplati se al u cemu je problem nevolim ja svoj computer da bude upaljen 24/7, i ovako sam ga sjebo :)
Jer dosta Hakera je probalo da provali u moje podatke :)
Neznam sta da vam recem nego samo ono sto vam ja mozem ponuditi je taj prostor jeftin tako.
Na primjer meni se isplati dati 100 dollara za tolko prostora nego da idem tjerati gdje drugo za 60 dollara sta mi nudi samo 200mb..
A vec imam jednog kupca a samo sto sam napravio stranicu ima nepunih sedam dana.. i nadam se da cu ih jos dobiti...
Idem da ja negusim vise po ovom forumu
Posalji te mi email ili javiti te mi se na AOL SN: CmokNET@aol.com ako imate sta da mi preporucite ili bilo sta. OK Hvala vam na svemu :)
Neznam sta da vam recem, samo sto znam i sto sam siguran morem vam reci da nece propasti sto posto, a u slucaju da propane dobijate nazad pare od mene...
A Bandwidth, neznam nija koji je to K****
A sto se tice Sudske Tuzbe, nema sanse da je mozem pokupiti a slucaju da je pokupim vi sotim nema te nista..
A koje stranice zauzimaju puno prostora to su stranice ko ima muzike i tako nesto slicno..
Kao na primjer sto ce moja stranica imat MP3 zato sam ja uzeo tolko prostora, jer meni se ne isplati uzimati Hard Diskovi, isplati se al u cemu je problem nevolim ja svoj computer da bude upaljen 24/7, i ovako sam ga sjebo :)
Jer dosta Hakera je probalo da provali u moje podatke :)
Neznam sta da vam recem nego samo ono sto vam ja mozem ponuditi je taj prostor jeftin tako.
Na primjer meni se isplati dati 100 dollara za tolko prostora nego da idem tjerati gdje drugo za 60 dollara sta mi nudi samo 200mb..
A vec imam jednog kupca a samo sto sam napravio stranicu ima nepunih sedam dana.. i nadam se da cu ih jos dobiti...
Idem da ja negusim vise po ovom forumu
Posalji te mi email ili javiti te mi se na AOL SN: CmokNET@aol.com ako imate sta da mi preporucite ili bilo sta. OK Hvala vam na svemu :)
Naravno da nitko nece samo kupiti veci hard drive, te hostati stranicu na osobnom racunalu. Dedicated serveri se zakupljuju kod hosting providera ili kod samog ISP-a.
Originally posted by jake
Tocno tako. Onima koji trebaju toliko prostora, zakupit ce dedicated server. Uostalom nekako mi ova ponuda od CmokNET-a izgleda previse nestvarna.
OK vi ste rekli da izgleda previse nestvarna, ja bi pozelio da se javis u roku mjesec dana i da se sam uvjeris kolko je nestvarna.
Vec imam kupca za Plan A i jos nije imo nikakvih problema stranica mu radi vec oko 4 mjeseca.
I plus imam ija svoju stranicu gdje sam regristrovo isto radi jedno 3 mjeseca. I imam kupca za Plan B koji se jos nije javio sa problemima..
Ja neznam kolko to bas nije nestvarno..
nepricam o uslugama koje ti nudis, nego na koji nacin ih reklamiras.. ( kontaktirajte me na aim ?? ) Mislim malo vise ozbiljnosti ti nebi skodilo ?
Ja vam onda preporucujem da ne kupujete..
Sto se mene tice ja nemam nikakve zarade kad bi prodo ili kad bi neprodo tako da ja tu nista ne gubim.. Samo sto hocu da pomognem ljudima kojima je potrebno tako nesto.. To je sve budite pozdravljeni i cujemo se opet
Imali vas koji bi zeljeli da igraju Nagradnu Igru
Sve sto trebate da uradite je napravite Dva Bannera
Jedan mora da bude (468x60) drugi (120x60 ili 88x33)
Mora nesto pisati o stranici CmokNet.com
Nagrada je Free Domain na Godinu Dana
Ako imate pitanje o vezi ovog javite mi se na email
Pa poslao sam ti bannere na mail
Cekam :cool:
Plan A
$100 Godisnje:
Free Domain .com .net .org .tv .us
» 5000 MB Disk Space
» Yes Front Page
» Yes SSI
» Yes PHP
» Yes CGI
Plan B
$60 Godisnje:
Free SubDomain: Ime.CmokNet.com
» 5000 MB Disk Space
» Yes Front Page
» Yes SSI
» Yes PHP
» Yes CGI
Imate kakve predloge ili nesto zelite da saznate vise zamolio bi vas da mi posaljete email na Webmaster@CmokNet.com
Unapred vam se zahvaljujem i nadam se ca ce te voljeti Planove Hostinga sto vam mozem ponuditi....
Lucky HK
Zainteresiran sam za to. Daj mi se javi mejlom da ne idemo preko foruma. I zanima me koje su baze podržane Access, MySQL, Excel ....
cybermaster
14-07-2002, 21:28
Spayder planira naraviti sajt nasljednika nostalgije.com
... a tko kaze da cu drzati mp3-ce ili glazbu uopce (midi, wav ...)
Ovi ce propasti dok kazesh keks.
Jednostavno nema sanse da ovo moze biti....
Na kojoj je konekciji server?
Originally posted by hp
Ovi ce propasti dok kazesh keks.
Jednostavno nema sanse da ovo moze biti....
Na kojoj je konekciji server?
Ima sanse da ovo moze biti...
A ako propane ko keks sto ti kazes, dobices svoje pare nazad, bez ikakvih problema....
A konekcija ide preko mog glavnog Servera i Domaina, To znaci Samo sam jedan Server kupio sa Domainom i preko toga regristrujem sve domainove i prostore...
Ja nebi ni prodavo ovo da znam da ce propasti tako jednostavno,
A uslucaju ako vas prostor koji kupite od mene propane to znaci propo je i moj server glavni a ja to nemogu dozvoliti da tako jednostavno propane pa zato sam naso na pravom mjestu gdje cu moci da regristrujem sve bez ikakvih problema..
A kao sto sam reko ako propane pare nazad dobijate... Bez ikakvih problema...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.