Zend Studio ili NuSphere
Pozdrav svima, malo da se ukljucim na forum...
Zanima me sa kojim programom pisete php skripte... ja koristim EditPlus, a nacuo sam da ima program koji ti olaksaju dusu i vrijeme. Pa ljudi ako imate vremena preporucite mi koji dobar program a vjerovatno ce i ostalim trebati.. googlo sam i dosadilo mi je, malo informacija, odnosno nije malo informacija meni je dosadilo citati eng. recenzije i sl. zaj*****ije, zelio bih ako moze da mi netko ovdje lijepo na HR kaze neku dobru o nekom dobrom programu. I jos nesto znam kod je kod posebno php mozes ga pisati i u obicnom txt editoru ali sam opet "ko vidio" da neki programi imaju one nod (child) mozes birati funkcije koje imas u dokumentu, petlje i sl. da ti skrati muke, ili jos bolje ako ima funkcije u sebi pa malo olaksa...
Zend Studio ili NuSphere
PHP TUTS
Head First, Design Patterns
Zend Studio ili Maguma Studio...preporučujem Zend...
AnteD
www.php-HR.net
Šta fali NusPhere ????
PHP TUTS
pa ništa ali pošto radim sa Zendom ga zato mogu preporučiti. NuSphere sam probao par puta al sam se naviknuo na Zend jer ga imamo i na poslu.
Eto nema druge misterije u tome![]()
AnteD
www.php-HR.net
Ja vec dugo koristim UltraEdit-32 i nekako sam se navikao i dobar mi je.
evo ih par:Originally posted by enter
Pozdrav svima, malo da se ukljucim na forum...
Zanima me sa kojim programom pisete php skripte... ja koristim EditPlus, a nacuo sam da ima program koji ti olaksaju dusu i vrijeme. Pa ljudi ako imate vremena preporucite mi koji dobar program a vjerovatno ce i ostalim trebati.. googlo sam i dosadilo mi je, malo informacija, odnosno nije malo informacija meni je dosadilo citati eng. recenzije i sl. zaj*****ije, zelio bih ako moze da mi netko ovdje lijepo na HR kaze neku dobru o nekom dobrom programu. I jos nesto znam kod je kod posebno php mozes ga pisati i u obicnom txt editoru ali sam opet "ko vidio" da neki programi imaju one nod (child) mozes birati funkcije koje imas u dokumentu, petlje i sl. da ti skrati muke, ili jos bolje ako ima funkcije u sebi pa malo olaksa...
[Samo registrirani korisnici mogu viditi linkove. ]
scite
context
rush
[Samo registrirani korisnici mogu viditi linkove. ]
PHP TUTS
i dreamweaver moze posluziti....
Sve što može poći po zlu, poći će!
To me podsjeća na The Tipka Man-a koji je uvijek i svuda koristio priliku da spomene svoj dični proizvod. Čak je i smislio gomilu slogana tipa "bilo kuda tipka svuda"... :-)Originally posted by djomla
Neki uvijek pronađu mjesto za reklamu![]()
Pending to delete...
Oprosti, što fali EditPlus-u? Ima i bojanje sintakse i predprikaz (iako to baš ne klpa sa PHP-om), brz je, ne zauzima previše resursa, navigacija radi odlično, ima i upload... kaj ćeš više?
Warriors always do their task thoroughly
(reče jež i siđe s četke)
MadDog upravu si, prije tvog posta sam zelio javiti da sam ipak se vratio na stari ali dobri EditPlus.. kao sto kazes "ne zauzima previše resursa" je ono sto meni pase pa ne namijeravam preci na drugi iako sam skinuo nedavno php expert editor, a sto se tice Zend-a nekad cu i njega down. ako bude zadovoljio moje potrebe naravno da cu ga koristit kao i ostale.. za sad EditPlus asociram sa .php do daljneg... ;-)
Trenutno (1) korisnika pregledava ovaj forum. ((2) članova i (3) gosta) span>