Najmanji je problem napraviti ispricnicu...
Ali problem koji bi tebe trebao zabrinjavati jest, cuvaj se odgovora sa foruma...![]()
Jako mi je potrebna ispricnica za skolu pa ako neko zna gdje moze da se skine sa neta ili ima kod sebe da posalje preko ICQ neka mi se javi treba mi do kraja ovog tjedna !!!!!!!!
Najmanji je problem napraviti ispricnicu...
Ali problem koji bi tebe trebao zabrinjavati jest, cuvaj se odgovora sa foruma...![]()
>>vi3w3r<<
>[email protected]<
Ljudi stvarno mi treba, propada mi cijeli ovaj mjesec, nema nicega, ni izlazaka van, poludit cu....itd., znam i ja da je lako napravit ispricnicu ali nema žiga, i u tom je problem neka mi neko pomogne.
Puno se zahvaljujem onome ko mi pomogne.
![]()
![]()
![]()
_____________________ (ovdje upisati ime i prezime) je proteklog tjedna provodio vrijeme na Bojanovoj web stranici i zbog toga nije mogao pohađati nastavu.
Bojan, u ________________________ (staviti mjesto i datum)
Vrijedi za protekli tjedan. Plaćena mitarina i 20kn taksenih maraka. Ova ispričnica u skladu je s stavkom 3 članka 8 zakona o izbjegavanju nastave, NN 103/97.
posao programer - REP.HR - Portal s vijestima i oglasima za posao iz IT-a
Hm, vidim da ti je ovo prvi post, pa stoga samo jedan mali savjet.
Obrati se nekoj tiskari - to ti bolje može pomoći nego tamo neki webmajstori i webmasteri.
Pa mozda neki dobrim skenerom skenirati zig pa ga ubaciti u ispricnicu bez ziga i sve ljepo isprintati dobrim printerom i ispuniti!![]()
od falsificiranja ispričnica i pokaza sam si plaćao izlaske za vrijeme srednje školeOriginally posted by cybermaster
Pa mozda neki dobrim skenerom skenirati zig pa ga ubaciti u ispricnicu bez ziga i sve ljepo isprintati dobrim printerom i ispuniti!![]()
... eh...bila su to vremena...
![]()
Corvus CMS - http://www.corvuscms.hr
covjek ne bi smjeo biti ovoliko otvoren kada se radi o crnim stvarima. Zato i jesu crneOriginally posted by futuro
od falsificiranja ispričnica i pokaza sam si plaćao izlaske za vrijeme srednje škole... eh...bila su to vremena...
![]()
![]()
ma ti su slučajevi već otišli u zastaru tako da mi nitko ništa ne može...Originally posted by Kongi
covjek ne bi smjeo biti ovoliko otvoren kada se radi o crnim stvarima. Zato i jesu crne![]()
![]()
Corvus CMS - http://www.corvuscms.hr
Hm? Jesi li siguran da slučajevi nastupaju u zastaru od trenutka kad su se dogodili a ne od trenutka kad nastane prijavaOriginally posted by futuro
ma ti su slučajevi već otišli u zastaru tako da mi nitko ništa ne može...![]()
M.K. (21) oštetio ZET za 25000 kuna.
posao programer - REP.HR - Portal s vijestima i oglasima za posao iz IT-a
jedan site gdje ima ispricnica, samo upises svoje ime i prezime i isprintas. samo mislim da je adresa Bosanska ili tako nesto...
ako ti stvarno treba onda potrazi, a ako nemozes nac javi se pa cu pitat jednog koji sigurno zna![]()
Trenutno (1) korisnika pregledava ovaj forum. ((2) članova i (3) gosta) span>