moze!
Imam jedno zanimljivo pitanje!
Moze li se napraviti .html file sa formularom koji se istodobno salje na vise lokacija?Mislim...Informacije iz tog formulara (ime,prezime,...) se istovremeno submitaju na nekoliko Internet stranica.
Primjer:ja zelim da se posjetitelji mog site-a upisu u moj newsletter,te da se istodobno registriraju na [Samo registrirani korisnici mogu viditi linkove. ] i na [Samo registrirani korisnici mogu viditi linkove. ] sa istim informacijama!
Kako bi izgledao kod tog formulara u .html file-u?
Hvala svima koji daju pametne odgovore!
po meni ima par načina ali ni jedan mi se ne čini idealan
1. način
trebaš vidjeti kako se zovu polja sa kojih šalju te dvije stranice, da ih nazoviš isto i ka submitaš na svuju stranicu otvoriš javascriptom novi prozor (neki, mali, kao reklamica, u koji si poslao hidden polja) u kom onload submitaš iste podatatke negdje drugdje, pa ga odmah ugasiš.
2. način
možeš te podatke koje je netko submitao tebi spremiti u bazu i napraviti skriptu koja će se aktivirati kasnije (ako si na ASP sa global.asom) i proizvoditi takve skripte koje će slati ista podatke u formi na različite stranice.
Drugi načim mi se čini puno bolji jer istom skriptom možeš provjeravati da li su šta promjenili na tim stranicam na koje šalješ i prema tome i modificirati imena polja i ostalo ili jednostavno javiti ti da je došlo do promjene, a i nečeš procesuirati skripte dok je posjetitelj na stranici nego poslije
Trenutno (1) korisnika pregledava ovaj forum. ((2) članova i (3) gosta) span>